Tamirane Kasım 2010 Etkinlik Programı

Tarihler: 27 Kasım 2010 Cumartesi ~ 28 Kasım 2010 Pazar - Saat: 20:00

Yer: Tamirane

Nereden Alınır: http://www.tamirane.com/#/tamirane

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santrali Kazım Karabekir Cad. No: 2/8 Eyüp / İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 73 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2010 ~ Kas 28, 2010

6 Kasım Cumartesi
DEform-E

“Black Music” olarak adlandırılan müzik türünün Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden olan DEform-E’nin DJ seti Black Music, Funk ve Northern Soul gibi müzik türlerinde gezinen müzikalitesi yüksek bir performans.
♣ 21:00

7 Kasım Pazar
“Morning Jazz Sessions”
Emin Fındıkoğlu Quartet

Caz standardları, latin melodiler ve fransızca şarkıları seslendiren yepyeni bir şarkıcının etrafında kurulu Emin Fındıkoğlu Quartet, vokalde Meltem Ünel, klavyede Emin Fındıkoğlu, kontrbasta Derya Davulcu ve davulda Chris Hokamp ile “Morning Jazz Sessions” kapsamında Tamirane’de. myspace.com/eminfindikogluuniquehorns ♣ 16:00

13 Kasım Cumartesi
DEform-E

“Black Music” olarak adlandırılan müzik türünün Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden olan DEform-E’nin DJ seti Black Music, Funk ve Northern Soul gibi müzik türlerinde gezinen müzikalitesi yüksek bir performans.
♣ 21:00

14 Kasım Pazar
“Morning Jazz Sessions”
Kaan Mete Swing Band

Manouche Caz tesirli gitarist Kaan Mete`nin kurduğu Swing Band; Django Reinhardt`dan Leonard Cohen`e, Dizzy Gilesspie`den Henry Mancini`ye uzanan Swing repertuarıyla ilk kez “Morning Jazz Sessions” kapsamında Tamirane’de. Gitar ve vokalde Kaan Mete, klarnette Gürtuğ Gök, trompette Melih Özek, trombonda Sancar Uçan, klavyede Barış Mert Peker, basgitarda Neyzen Özsarı ve davulda Rob Hanrath.
myspace.com/kaanmeteswingband
♣ 16:00

21 Kasım Pazar
“Morning Jazz Sessions”
Jehan Barbur Quintet

Klavyede Evrim Tüzün, elektrogitarda Berkant Çelen, davulda Onur Başkurt, basgitarda Murat Çopur ve vokalde Jehan Barbur’dan oluşan Jehan Barbur Quintet, repertuarında Caz standartları ve “chanson”lara yer veriyor. Jehan Barbur Quintet “Morning Jazz Sessions” kapsamında Tamirane’de.
myspace.com/jehanbarbur
♣ 16:00

27 Kasım Cumartesi
Jazzanova Live (Berlin, Almanya)

Miller’ın katkılarıyla gerçekleşecek Jazzanova konserinde, aralarında Detroit’li (A.B.D) müzisyen ve Funk Jazz vokalisti Paul Randolph’un da bulunduğu 9 yetenekli müzisyenden oluşan orkestra, Nujazz, Acid Jazz ve Jazz House tınılarının yer alacağı bir performans sergileyecek. Konser ustaca kurgulanmış bir dans müziği vaat ediyor.

jazzanova.com
myspace.com/jazzanovask
Tarih : 27 Kasım 2010, Cumartesi
Kapı Açılış : 22:00 Berke Yavuz (dj set)
23:00 Jazzanova (konser)
Biletler Biletix’te: Sınırlı sayıda indirimli ön satış 35 TL

28 Kasım Pazar
“Morning Jazz Sessions”
Bora Çeliker Quartet

Davulda Cem Aksel, basgitarda Erdal Akyol, klavyede Burak Bedikyan, gitar ve vokalde Bora Çeliker’den oluşan Bora Çeliker Quartet, özgün bestelerin yanı sıra, standartlardan oluşan bir repertuar ile “Morning Jazz Sessions” kapsamında Tamirane’de.
♣ 16:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT