Tan Taşçı

Tarihler: 16 Kasım 2019 Cumartesi ~ 16 Kasım 2019 Cumartesi 16 Kasım 2019 20:00

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 224.00 TL 2. Kategori - 112.00 TL 3. Kategori - 102.00 TL 4. Kategori - 90.00 TL 5. Kategori - 79.00 TL 6. Kategori - 67.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bostanlar Arası Sokak No: 8 Bostancı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 384 72 10 - 11

Faks: 0216 416 17 81

Web: http://www.bgmonline.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2019 ~ Kas 16, 2019
Müzisyenliği ve yorumculuğunun yanı sıra performansları ile de Türkiye'nin önde gelen sanatçılarından Tan Taşçı,yeni sezonun ilk İstanbul konseri için 16 Kasım 2019 Cumartesi gecesi tctvl ve Sunar Medya organizasyonuyla Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde.

Yeni albümü "Bana Aşktan Söz Etme"de yer alan yeni şarkılarını da canlı olarak ilk kez BGM konserinde söyleyecek olan Tan Taşçı, çok farklı ve heyecan verici bir repertuarın yanı sıra, görsel showlar ve özel tasarım dekorlar ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Söz yazarı, besteci, yorumcu Tan Taşçı, sekizinci stüdyo albümü “Bana Aşktan Söz Etme”yi “tctvl” etiketiyle 07 Eylül 2018 cuma günü tüm dijital platformlarda yayımladı.

Albümde yer alan tüm şarkıların söz ve bestelerinde kendi imzası bulunan Tan Taşçı, dünya müziğiyle kendi müziğini birleştirerek new age ve ethnic elektronik öğeleri de şarkılarına taşıdı. “Bana Aşktan Söz Etme” de kemik dinleyicisinin kendisinden beklediği yeni “Tan Taşçı” şarkılarına da yer veren sanatçı, müziğinde yarattığı seçici çeşitlilik ile kariyerinin en verimli döneminde olduğunun altını çizdi.

Tan Taşçı’nın hazırlık süreci bir(1) yıl süren yeni albümünde yer alan şarkıların düzenlemelerini ise Tan Taşçı(Aşksa Gel), Sezgin Gezgin(Hafız, Ne Olursan Ol Gel, Yalan) Okan Akı(Yar Elinden) ve Catwork(Aşksa Gel-remake-, Zora Sarıldık) üstlendi.    

“Aşks Gel”e 250 Yıllık Zırh.

Tan Taşçı’nın yeni albümünden ilk video klip şarkısı ise “Aşksa Gel” oldu. Kemal Başbuğ yönetmenliğinde Onur Özışık kreatif direktörlüğünde çekilen video klipte Tan Taşçı Osmanlı askerleri için özel olarak üretilmiş ikiyüzelli (250) yıllık gümüş zırh giydi. Oniki(12) kilogramlık antika zırh ile 6 saatten fazla kamera önünde kalan sanatçıya dört kişilik cast ekibi eşlik etti. “Aşksa Gel”in video klibinde makyaj sanatçısı Rıfat Yüzüak tarafından özel makyaj teknikleri kullanırken, klibin moda editörlüğü Koral Sagular tarafından yapıldı. Oniki (12) saat süren klip çekimleri Sarıyer Rumeli Feneri Topçu Kalesi'nde gerçekleşti. Orta Asya Türk kültüründen ögeler taşıyan klipte özellikle Şamanizm ve Tengrizm detaylarına vurgu yapıldı.

- 7 yaşından küçükler giremez, büyükler bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT