Tansel Karaduman

Tarihler: 13 Mayıs 2014 Salı ~ 13 Mayıs 2014 Salı 21:00

Yer: Jolly Joker İstanbul

Ücret: VIP - 56.50 TL Normal - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Faks: 0212 251 77 63

Web: http://http://www.jjistanbul.com

E Posta: info@jjistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2014 ~ May 13, 2014
Tansel Karaduman

Tansel Karaduman, Her Gece isimli ilk albümüyle 13 Mayıs'ta Jolly Joker İstanbul'da hayranlarıyla buluşuyor.

Sahnede uzun yıllar müzisyen kimliği ile yer alan, 2009 yılında tanınmış müzik adamı Cengiz Özdemir ile başladığı albüm çalışmalarını, müziğin dahi çocuğu olarak anılan Genco Arı ile tamamlayan Tansel Karaduman'ın, Her Gece isimli ilk albümü 3 Adım Müzik etiketi ile dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini aldı.

Akustik sound ile hazırlanan, nefesli enstürmanların ön planda olduğu, Ertan İşbilr, Hüseyin Güngör ve Tansel Karaduman'a ait 8 şarkı, bir remix ve bir tane de sözü ve bestesi Hüseyin Akpınar tarafından hazırlanan "Asiye" türküsünün piyano-vocal performansı ile yer aldığı albümde; Sibel Gürsoy ve Murat Aziret de vokalleriyle destek olurken; "Ninni" isimli şarkıda Burcu Arı sesiyle eşlik etti.

Müzik yönetmenliğini ve tüm şarkıların aranjörlüğünü Genco Arı'nın yaptığı alternatip pop tarzındaki çalışmada Volkan Öktem, Erdem Sökmen, Serhan Yasdıman, Şenova Ülker, Aycan Teztel, Göksun Çavdar, Turgay Çelik, Çağdaş Oruç, Anıl Şallıel gibi birbirinden değerli müzisyenler enstürmanları ile katkıda bulundu.

Ünlü oyuncu Orhan Kılıç'ın ilk klip yönetmenliği denemesiGüçlü ve farklı bir pop sound'una sahip olan albümün ilk klibi, söz ve müziği Ertan İşbilir'e ait 'Çaresiz' isimli şarkıya oyunculuğu ile başarılı işlere imza atan Orhan Kılıç yönetmenlğinde çekildi. Tansel Karaduman ile çok uzun zamandır dost olan Orhan Kılıç, ilk kez kamera önünden, kamera arkasına geçerek, oyunculuğu kadar yönetmenlikte de ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne serdi. Beykoz Deri Kundura Fabrikası'nda bir günde çekilen ve romantik sahnelerin ağırlıkta olduğu klipte Tansel Karaduman'a, Tuğçe Onyıl eşlik etti.

- 18 Yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Vip bilet sahiplerinin, 0 532 601 18 55 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmalarını rica ederiz.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT