Tarih Ve Müziğin Buluşması

Tarih Ve Müziğin Buluşması

Tarihler: 11 Aralık 2019 Çarşamba ~ 11 Aralık 2019 Çarşamba 19:00

Yer: Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium

Adres: Gümüş Caddesi No:4 34367 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Faks: 0212 224 08 78

Web: http://www.icec.org

E Posta: icec@icec.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2019 ~ Ara 11, 2019

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 12 Aralık Perşembe akşamı İstanbul Lütfi Kırdar ICEC’te çok özel bir konser verecek. BİFO’nun operanın farklı dönemlerinden rolleri ustalıkla seslendiren soprano Dorothea Röschmann’a eşlik edeceği Müzik Tarihinden Altın Bir Yaprak konserinde Prof. Dr. İlber Ortaylı da eşzamanlı anlatımlar yapacak.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) bu sezonu çok özel bir konserle taçlandırmaya hazırlanıyor. 12 Aralık Perşembe akşamı İstanbul Lütfi Kırdar ICEC’te düzenlenecek “Müzik Tarihinden Altın Bir Yaprak” konseri, tarih ve müziğin unutulmaz buluşmalarından birine sahne olacak.

Bu konserde, Sascha Goetzel yönetimindeki BİFO, operanın farklı dönemlerinden rolleri ustalıkla seslendiren ve mükemmel bir resital sanatçısı olan soprano Dorothea Röschmann’a eşlik edecek. Mozart’ın başkahramanlarından R. Strauss’un Vier letzte Lieder’ine, Bach’ın St. Matthew Passion’undan Stravinsky’nin Hovardanın Sonu’na uzanan muazzam repertuvarıyla dünya çapında tanınan Röschmann ile birlikte konseri Prof. Dr. İlber Ortaylı da onurlandıracak. Ortaylı’nın eşzamanlı anlatımlar yapacağı konser unutulmayacak bir deneyime sahne olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT