Tarlabaşı Toplum Merkezi Yardım Konseri

Tarihler: 17 Temmuz 2012 Salı ~ 17 Temmuz 2012 Salı 21:00

Yer: Clinic Live Music Club

Ücret: Ayakta - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Clinic Live Music Club

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. Küçükbayram Sok. No:1/4 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 04 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2012 ~ Tem 17, 2012

Tarlabaşı Toplum Merkezi’nin çalışmalarının devam edebilmesinde katkı sağlamak için düzenlenen yardım konserinde değerli müzisyen Vedat Sakman ve değerli müzik grupları Cümbüş Cemaat, Tatavla Keyfi ve Alatav sahne alacaktır.

Tarlabaşı Toplum Merkezi, İstanbul Bilgi Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından bir proje olarak geliştirilerek 2006 yılının Eylül ayında İstanbul’un Beyoğlu İlçesi Tarlabaşı bölgesinde çalışmalarına başlamıştır.

Tüm Tarlabaşı sakinlerine hizmet vermeyi hedefleyen Toplum Merkezi, özellikle göç ve yoksulluk kaynaklı sorunlarla mücadelede en dezavantajlı konumdaki kadın, çocuk ve gençlere yönelik destek sağlayıcı çalışmalar yürütmektedir.

Kurulduğu ve sonraki yıl Avrupa Birliği’nden fon alarak çalışmalarını başlatan merkez 2007 yılından itibaren Tarlabaşı Toplumunu Destekleme Derneği tarafından sağlanan bağışlar ve projeler ile çalışmalarına devam etmektedir. Hizmetin sürekliliğinin sağlanması ve kalıcı başarıya ulaşabilmek için yerel kaynak arayışımız sürmektedir. Altıncı senesine giren Tarlabaşı Toplum Merkezi, kurulduğu yıldan bu yana 5000’den fazla çocuk ve yetişkine hizmet götürmüştür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT