Taşplak Senfoni Orkestrası

Tarihler: 29 Şubat 2020 Cumartesi ~ 29 Şubat 2020 Cumartesi 29 Şubat 2020 20:30

Yer: Grand Pera Emek Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 110.00 TL 2. Kategori - 85.00 TL 3. Kategori - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cercle d’Orient Binası. İstiklal Cad. No: 56 - 58 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 640 73 72

Web: http://www.grandpera.com/

E Posta: info@grandpera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 29, 2020 ~ Şub 29, 2020
Unutulmaz Yeşilçam film müzikleri, Taşplak Senfoni Orkestrası yorumuyla Grand Pera Emek Sahnesi’nde müzikseverlerle yeniden buluşuyor.

"2012 yılında İstanbul'da kurulan Taşplak Senfoni Orkestrası, 2019 itibariyle 40 kişilik kadrosuyla yediden yetmişe herkesin aşina olduğu unutulmaz Yeşilçam filmlerinden derlediği repertuarıyla dinleyici karşısına çıkıyor. Orkestra şefi Neyzen Özsarı ve besteci Boran Mert’in birlikte hazırladıkları proje, artık prime-time dizgesinde sıklıkla göremediğimiz, dolayısıyla eskisi kadar sıklıkla erişemediğimiz müziklere hayat verirken; dinleyicileri, bu kültürü oluşturan müziğin zirvede olduğu 1970 - 80’li yıllar bandına doğru, bir müzeye girercesine bir yolculuğa çıkarıyor. Taşplak Senfoni Orkestrası repertuvarında, 1969 - 88 tarihleri aralığında çekilmiş 70 Yeşilçam filmine ait, 100’den fazla müzik bulunuyor. Ah Nerede’den Çöpçüler Kralı’na, Çiçek Abbas’tan Hababam Sınıfı’na, Züğürt Ağa’dan Düttürü Dünya’ya birçok film müziğinin orijinalinde duyulduğu gibi sergileneceği konsere tüm Yeşilçam severleri bekliyoruz." 

Taşplak Senfoni Orkestrası
Orkestra şefi Neyzen Özsarı tarafından 2012 yılında kurulan topluluk; deneyimli ve yetenekli konservatuvar mezunlarından oluşup, çalışmalarını üretken bir şekilde sürdürmektedir. Çağdaş kompozisyon ve orkestratörlük alanlarında çalışmalarını sürdüren Neyzen Özsarı, ekibin tüm projelerinde şeflik ve aranjörlük görevini de üstlenmektedir.Orkestranın mevcut ve gelecek repertuvarlarında her jenerasyon arasında popüler olan film temaları, Türkiye ve Avrupa konser müziği klasiklerinden örnekler, popüler Türk ve yabancı sanatçıların en sevilen ve sıkça seslendirilmeyen eserlerinin seslendirilmesi ve gerek orkestra bünyesindeki gerekse çevre ekollerden bestecilerin orkestra için yazdığı eserler mevcuttur.

- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Etkinlikten 15 dk.önce salondaki yerinizi almanız gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT