Teenage Mutants presents: Verboten

Teenage Mutants presents: Verboten

Tarihler: 13 Nisan 2019 Cumartesi ~ 13 Nisan 2019 Cumartesi 23.00 - 05.00

Yer: RX İstanbul

Ücret: Tam 60.00 TL Öğrenci 60.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Siraselviler Cad. Aslanyatagi Sok. No:3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0533 152 95 79

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2019 ~ Nis 13, 2019

Müzik hayatına Almanya’nın ufak şehirlerinden Mainz’da başladıktan sonra modern Techno’nun en gözde ikililerinden biri haline gelen Teenage Mutants, kısa zamanda özgür ruhuyla çok ses getiren VERBOTEN partisini ilk defa Istanbul’a taşıyor.

Techno gibi underground bir tarzda performans sergileseler de bu tarzın ana akım isimlerinden biri olmaları belli kısıtlamaları beraberinde getiriyor.

Doğdukları şehir olan Mainz’daki arkadaşlarıyla beraber başlattıkları butik bir marka olan VERBOTEN, Almanca ‘’ yasak ‘’ anlamına geliyor ve ana akımın yasaklarını yıkıcı bir misyon ediniyor.

Dubai, Fas, Hırvatistan, Ermenistan ve Sırbistan gibi olağanın biraz dışında ülkelere konuk olan, ana akımın gölgesinde kalmış yetenekli ve dünya standardında müzik yapan sanatçıları dinleyiciyle buluşturan VERBOTEN, 13 Nisan Cumartesi gecesi Türk Technoseverlerin unutamayacağı bir gece vadediyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT