Tekfen Filarmoni Orkestrası - Denis Kozhukhin

Tarihler: 05 Kasım 2010 Cuma ~ 05 Kasım 2010 Cuma - Saat: 20:30

Yer: Lütfi Kırdar UKSS

Ücret: 67,00 TL - 45,00 TL - 34,00 TL - 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Darülbedayi Cad. No:1 Harbiye Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2010 ~ Kas 5, 2010

5 Kasım’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda konuk şef Yoel Levi tarafından yönetilecek olan Tekfen Filarmoni Orkestrası’nın konserinde, Rus piyanist Denis Kozhukhin solist olarak sahne alacak.

Müzik dünyasının en saygın organizas­yonlarından Kraliçe Elizabeth Mü­zik Yarışması’nda piyano kategori­sinde 2010 yılı birincisi olan Kozhukhin, şimdiden genç kuşağın en yete­nekli piyanistlerinden biri kabul ediliyor.

Usta bir şef ile genç bir yeteneği aynı sahnede buluştura­cak olan konserde Tüzün, Rachmaninov, Çaykovski, Haçaturyan ve Borodin gibi usta bes­tecilerin eserleri yorumlanacak.

Tekfen Filarmoni Orkestrası
Repertuvarı ve eşlik ettiği yerel çalgılarla ayrıcalıklı bir yere sahip olan Tekfen Filarmoni Orkestrası, 1992 yılında Karadeniz Oda Orkestrası adı ile kuruldu. Bugüne kadar birçok ülkeden çeşitli otantik çalgılara ve onlar için yazılan yapıtlara da yer vermesiyle dünyada ayrıcalıklı bir yere sahip oldu. Başlangıçta Karadeniz Ekonomik İşbirliği’ne üye ülkelerin sanatçılarından oluşuyorken, zaman içinde büyüyerek Hazar Denizi ve Doğu Akdeniz ülkelerinden sanatçıları da bünyesine kattı ve konserlerde sahneye koyduğu bayrak sayısını yirmi üçe çıkardı.

Orkestrayı oluşturan sanatçıların geldiği ülkeler coğrafyası göz önüne getirildiğinde, karşımıza dünyada farklılıkların, çelişkilerin, ulusal ve uluslararası sorunların en yoğun olduğu bölgelerden biri çıkıyor. Böyle bir bölgenin en nitelikli müzisyenlerini bir araya getiren ve barış, sanat, müziğin evrenselliği ile pek çok insani değer adına ilkleri gerçekleştiren Tekfen Filarmoni Orkestrası, sanatın, beşeri farklılıkları nasıl bir zenginliğe dönüştürebildiğinin mükemmel bir örneği.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT