Teoman

Tarihler: 27 Mayıs 2011 Cuma ~ 27 Mayıs 2011 Cuma - Saat: 21:00

Yer: XLarge

Ücret: 67,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, www.xlargeistanbul.com

Adres: Meşrutiyet Caddesi. Kallavi Sokak. No:12 Eski Elhamra Sineması Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 49 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2011 ~ May 27, 2011

Yapımcılığını Cengiz Erdem ve Deniz Erdem’in, aranjör- prodüktörlüğünü Teoman’ın üstlendiği albüm; zengin müziğinin içinde dinleyicileri umut, hüzün, aşk, kader, özlem, yalnızlık, romantizm, gurur... gibi tüm duygu ve durumlarla dans edercesine bir “hayat” yolculuğuna çıkarıyor.

Albümün ilk video klibi söz ve müziği Teoman’a ait olan “Tek Başına Dans”a çekildi. Teoman’ın klip yönetmenliğini de üstlendiği şarkının Aşık Mahzuni Şerif’in “İnce İnce Bir Kar Yağar” adlı eserinden uyarladığı intro bölümü albümde, varislerinden alınan özel izinle kullanıldı.

“Tek Başına Dans”, “Bana Öyle Bakma”, “Yıllar Sonra”, “Tesadüfen” başta olmak üzere birçok şarkının söz ve müziklerinin Teoman imzalı olduğu 10 şarkıdan oluşan albümde; Barlas Erinç (“Romantik”, “Martılar”), Mabel Matiz (Sahilde Bir Sarhoş), Deniz Durukan (Ölüm Işığa Uzanmış) gibi şair ve söz yazarlarının şarkıları da yer alıyor. Sözleri Teoman’a ait olan “İstanbul’da” şarkısının müziği Fransız rock yıldızı Calogero’ya ait.

Teoman’ın İrem Candaş ile “Bana Öyle Bakma” şarkısında yaptığı düet, albümde öne çıkan çalışmalar arasında. Deniz Erten’in sözlerini yazdığı “Bak Hayatına” şarkısının müziği ise başarılı aranjör Volga Tamöz’e ait.

“AŞK & GURUR”un piyasaya çıkışının ardından “Tek Başına Dans” şarkısının Hakan Özer, 5shootscount1, armageddonturk ve Emirhan Cengiz tarafından düzenlenen dört farklı versiyonu, video klipleriyle beraber sadece internet üzerinden paylaşıma açılacak.

Albümün fotoğrafları fotoğrafçı Mehmet Turgut tarafından çekildi. kartonet tasarımını ise Esen Demirci üstlendi.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT