Tepki - Allame

Tarihler: 26 Eylül 2021 Pazar ~ 26 Eylül 2021 Pazar 26 Eylül 2021 17:00

Yer: Beyrut Performans

Ücret: 1. Kategori - 90.50 TL 2. Kategori - 67.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kordonboyu Mah. Tekel Cad. Meltem Sokak No: 2 Kartal İstanbul

Telefon: 0533386 3536 - 0541 954 6185 - 02163742424

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2021 ~ Eyl 26, 2021
Tepki - Allame, müzikseverlerle buluşuyor.

"HipHop’un yabancı bir madde olduğu yıllardı ve o tabii ki yine karşı tarafta duracak, yine başkalarının yapmadığını yapacaktı. Öğretmeninden yediği tokatı hazmedemeyecek, okulda imza toplayarak TEPKI’sini ortaya koyacaktı.

Hayatta yaşadıklarını yazdığı sözlerle ifade ediyor, sözün bittiği yerde hikayeyi derisine çizdirerek kendisi için ölümsüzleştiriyordu.
Babası halt etmişti, karınca bir ömür boyu çalışıp aç kalıyordu da, ağustos böceği arsız bir şarkıyla ünlü oluyordu. Çalışmanın, çalışkanlığın, azmin ne olduğunu babası çok iyi öğretmişti de; kurnazlığı, ticareti ve kötülerden sakınmayı öğretmeye ömrü yetmemişti. Babasından kalan mirası annesi ile beraber tamir etmek için, hayallerini, çocukluğunu,  bir poşete doldurup denize savurdu. Artık vurulan arkadaşını kurtarmak için kahramanca can almaya çalıştığı can yakmayan yakar top oyunları yoktu. Bir günde büyüdü, hayatın soğuk ve sert rüzgarını bedeninde hissetti.

Bu felaket sayesinde korkakların dünyasından çocukluğunun rüyasına bir yol buldu.Tepki tepkiliydi, kendini geliştirdi, her tepki onu bir adım daha ileriye taşıdı.Kendisinden başkası olmamaya kararlıydı.Bütün oyunları ve rolleri tüketti. Bundan sonra kendisinden başka gidecek yeri kalmamıştı.Hayalin gerçek olması için M.O.B Entertainment’ı hayata geçirir. M.O.B onun için geri çekilmemeye dairdir, zoraki kabullenmeyi dayatmamaya çalışanlara dairdir, yorulup, boyun eğip vazgeçmemeye dairdir.Herşeyden önce müziğe inanmaya dairdir."

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Yaş sınırlaması yoktur.- Numarasız Bistro düzeni vardır.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.  - Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. - Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır. - Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.- Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir. - Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Etkinlik alanı girişinde dezenfektan vb gibi koruyucu donanımlar bulundurulacaktır. - Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT