“Terramondo”Jacky Terrasson

“Terramondo”Jacky Terrasson

Tarihler: 05 Temmuz 2017 Çarşamba ~ 05 Temmuz 2017 Çarşamba 05 Temmuz 2017 20:00

Yer: Fransız Sarayı Bahçesi

Ücret: Numaralı - 165.00 TL Ayakta Tam - 112.00 TL Ayakta Öğrenci - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2017 ~ Tem 5, 2017
Blue Note ailesinin en değerli üyelerinden caz piyanisti Jacky Terrasson Fransız caz trompetçisi Stephane Belmondo ile birlikte klasik cazın yıldızını parlatacak.

1993’te Thelonious Monk Piyano Yarışması’nı kazanan ve yayımladığı yirmiye yakın albümle caz piyanistleri arasındaki yerini sağlamlaştıran Terrasson ve ABD’li new age ve caz fenomeni Yusef Lateef ile işbirlikleriyle dikkatleri iyice üzerine çeken Belmondo’nun 30 yıla dayanan dostlukları, 2016 tarihli Mother albümüyle taçlandı. İkili, romantik, samimi ve yalın müzikleriyle Fransız Sarayı Bahçesi’nde balladlar, caz standartları, şansonlar ve biraz da doğaçlamayla festival takipçilerini nostalji tüten notalara teslim edecek.

Gecenin açılışını ise Türkiye’den bir ikili yapacak. Kerem Görsev’in triosundan da tanıdığımız kontrbasçı Kağan Yıldız ve yerli caz sahnesinde birçok isimle projelere imza atan piyanist Can Çankaya, taptaze duo projeleriyle sahnede olacak.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Konserden en geç bir hafta öncesine kadar (28 Haziran) http://rezervasyon.iksv.org adresinden kendileri ve varsa eşlikçileri için kayıt yaptırarak adlarını konuk listesine ekletmeleri gerekmektedir.
- Mekân alanına sadece Tomtom Kaptan Sokaktan ve yaya olarak girilebilecektir.
- Fransız Sarayı’nın uygulamaları uyarınca, giriş sırasında konuklardan biletleriyle birlikte fotoğraflı kimlik belgelerini göstermeleri istenecek ve sadece adı konuk listesinde bulunan izleyiciler mekâna girebilecektir.
- Fransız Sarayı Bahçesi'ne küçük el çantaları (30 cm x 30 cm) dışında sırt çantası, valiz vb. büyük çantalar ve puset vb. eşyalarla girilememektedir ve mekânda vestiyer bulunmamaktadır. 
- Web sitesi üzerinden rezervasyon işlemini tamamlamayan veya büyük çantayla mekâna gelen izleyiciler, biletleri olsa dahi mekâna giremeyecek ve bilet iadesi de mümkün olmayacaktır.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Bu konsere katılacak izleyicileminizin rezervasyon.iksv.org üzerinden kayıt olmaları gerekmektedir. Etkinlik günü Fransız Sarayına ismi bildirilmemiş izleyicilerimiz konser alanına alınmayacaktır.- Kapı Açılış: 18:30- C. Çankaya & K. Yıldız: 20:00- Terramondo: 21:15- Siyah Lale, Beyaz Lale, Kırmızı Lale Kart üyeleri 2 Adet, Sarı Lale Kart üyeleri 1 adet indirimli bilet alabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT