TesseracT

TesseracT

Tarihler: 08 Temmuz 2019 Pazartesi ~ 08 Temmuz 2019 Pazartesi 08 Temmuz 2019 20:30

Yer: %100 Studio

Ücret: Tam - 75.00 TL Öğrenci - 50.00 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2019 ~ Tem 8, 2019

Djent akımının öncülerinden, İngiliz progressive metal grubu TesseracT 8 Temmuz’da Studio’da!

Toplamda 4 stüdyo albüm, 3 EP, 8 single ve bir akustik albüm kaydeden ve kariyeri boyunca Megadeth, Meshuggah, Animals As Leaders, Karnivool, Devin Townsend Project ve Gojira gibi gruplarla Avrupa ve Amerika turnelerine çıkan İngiliz grup Tesseract TesseracT 2003 yılında grubun gitaristi Acle Kahney tarafından kuruldu.

Bugüne dek 6 kez kez vokal değişikliğine giden gruba Daniel Tompkins’in de dahil olmasıyla, çıkış albümü “One” 2011 yılında müzikseverlerle buluştu. Albümün hemen sonra tura çıkan grup birçok konser verdi. Aynı yıl Tompkins gruptan ayrıldığını açıkladı. 2012’in başlarında yeni vokalisti hayranlarına tanıtan grup, çok geçmeden “Perspective” isimli yeni bir EP paylaştı.

Albüm çalışmalarına başlandığı sıralarda grup bir kez daha vokalini değiştirdi, bu sefer mikrofonun başında Ashe O’Hara vardı. 10 şarkılık ikinci TesseracT albümü “Altered State” 2013 yılında yayınlandı. New Noise ve All Music gibi dergilerin övgüyle bahsettikleri albüm “Tüm zamanların en iyi metal albümü” ve ”Dönemin en iyi grubu” gibi övgü dolu yorumlar aldı ve grubun tüm albümleri arasında en yüksek metascore puanını alarak başarısını taçlandırdı.

2015’e geldiğimizde Daniel Tompkins ile yeniden bir araya geldiklerini açıkladılar ve çok geçmeden üçüncü albümleri “Polaris” yayınlandı. Albüm Dream Theater’ın Octavarium’u ve 2001 Space Odysssey gibi başyapıtlarla karşılaştırılarak, yılın en iyi djent albümlerinden biri olarak gösterildi.

Günümüz modern metal müziğin en başarılı temsilcilerinden TesseracT, son olarak geçtiğimiz yıl yayınlanan Luminary ve King single’larının ardından dördüncü albümleri Sounder’ı Nisan ayında sevenleriyle paylaştı. Grupta Acle Kahney’e 2006 yılından beri ritim gitarda James Monteith, bas gitar ve back vokalde Amos Williams, bateride ise Jay Postones’un eşlik ederken, vokalde ise halen Daniel Tompkins eşlik ediyor.

Djent rüzgarların eseceği bu özel performansı kaçırmayın.


Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:30

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve/veya baba) refakatinde katılabilirler.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT