The Away Days & The Ringo Jets

Tarihler: 05 Şubat 2016 Cuma ~ 05 Şubat 2016 Cuma 05 Şubat 2016 22:00

Yer: garajistanbul

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2016 ~ Şub 5, 2016
garajistanbul'da indie rock gecesi! The Away Days ve The Ringo Jets, 5 Şubat Cuma gecesi garajistanbul sahnesinde...

The Away Days
Oğuzcan Özen ve Sezer Koç tarafından 2012 yılında kurulan ve Haktan İlhan ile Anıl Atik'in katılımı ile son şeklini alan The Away Days, o sene yayımladıkları "How Did It All Start" adlı EP'leri ve "Galaxies" adlı video klipleriyle kendi takipçi kitlesini oluşturmaya başladı. 2013 yılının Mart ayında Amerika'nın Austin kentinde gerçekleşen South by Southwest Festivali'nde gerçekleştirdikleri iki performans sonrası aralarında The Guardian gibi devlerin de bulunduğu yabancı basının ilgisini çektikten sonra, mayıs ayında gerçekleştirdikleri The Great Escape Festivali'nin de dahil olduğu iki haftalık İngiltere turnesinden de başarıyla döndüler.

Aralık başında Londra, Brighton ve Bournemouth şehirlerinin dahil olduğu bir İngiltere turnesi ve Red Bull Londra Stüdyoları'nda bir çekimin ardından Belçika'nın Gent kentinde Glimps Festivali'nde sahne aldılar.

The Ringo Jets
2012'de internet üzerinden ve kendi yaptıkları baskılarla dolaşına soktukları ilk EP'leri "Limited Lunch Pack" ile Istanbullu yeraltı müzik sahnesine göz kırptılar. 2013'te Newcomers Festival'da izleyenleri yerine çivileyen performansları ile dikkat çektiler. Aynı yıl Avrupa'nın önde gelen festivalleri Primavera Sound, Waves gibi festivallerde boy göstererek sadece iç sahada değil yurt dışında da iddialı olduklarını gösterdiler. Ilk resmi albümlerini Milano'nun efsane stüdyosu Officine Meccaniche'de Muse, Franz Ferdinand, Afterhours, Calibro35 gibi gruplarla da çalışmış olan Tommaso Colliva'nın prodüktörlüğünde kaydettiler. Albümde Mauro Refosco (Red Hot Chili Peppers, Radiohead, Thom Yorke) ve Enrico Gabrielli (John Parish, Mariposa, Afterhours, Calibro35) gibi konuklar aldılar.

Bol gitarlı müziklerini moda olduğu için değil, genlerine işlenmiş olduğu için yaşatmaya baş koyduklarını düşünürsek sevenin çok sevmesi, hem yurt içinde hem yurt dışında ilgi görmeleri akla yatıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış: 20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT