The Away Days

Tarihler: 12 Ocak 2018 Cuma ~ 12 Ocak 2018 Cuma 12 Ocak 2018 22:30

Yer: DasDas

Ücret: - Tam 45.00 TL, Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2018 ~ Oca 12, 2018
İstanbul kökenli The Away Days,12 Ocak'ta DasDas sahnede sizlerle...

"İstanbul kökenli The Away Days, Yıldız Teknik’te kampüs henüz sadece öğrencilere aitken Can ve Sezer tarafından kuruldu. 20'lerine henüz adım atan ikilinin birbirinin müzikal ruh ikizi olduğunun farkına varmasıyla evlerinin teraslarında 3-5 izleyiciye çalmaktan hem yurt içi hem yurt dışı festivallerinde binlerce kişiye çalmaya kadar terfi etti.

ABD'de SXSW, İngiltere'de The Great Escape, Belçika’da Glimps ve Çek Cumhuriyeti'nde United Islands festivallerinde, Paris, Berlin ve Dortmund şehirlerinde, Türkiye sınırlarında ise One Love Festival, %100 Fest, Nilüfer Festivali, Midtown Fest gibi festivallerde sahne aldı. Portishead, Massive Attack, Belle & Sebastian, Wild Beasts, Paul Banks, Unknown Mortal Orchestra, Owen Pallett, Local Native, Morcheebagibi büyüklerinin İstanbul konserlerindeön grup olarak sahne aldı. Türkiye sınırları içinde Radikal, Hürriyet, Red Bull, BBC Türkçe'nin ziyadesiyle dikkatini çekti. Uluslararası basında ise SPIN, NME, Clash, Guardian gibi dergilerin desteğini aldı. Şarkıları Vogue şovlarının, Cheap Monday, H&Mve Topshop mağazalarının favorileri oldu.Yerli grupların rotasyonlarına girebilmek için yanıp tutuştuğu BBC Radio 1’da şarkıları dönüyor. Grubun yerküre etrafındaki seyahatleri akorlarına aksetti, klasik indie-rock tınılarından shoegaze, dream pop ve psychedelic atmosferlerine irtifa kaydetti.

Dillere pelesenk olan birçok single’ın ardından grup, yıllardır heyecanla beklenen ilk albümleri ‘Dreamed at Dawn’u Mart ayında Pasaj Müzik etiketiyle yayımladı. Grubun elektronik ve pop soundları’na daha çok kaydığı albümün Salon İKSV’de gerçekleşen lansman konserinde hayranları kapıda kuyruk oldu. Albümün servis edilmesinden beri yurt içi ve yurt dışı  konserlerine tüm hızıyla devam eden grup bir yandan da yeni kayıt çalışmalarını sürdürmekte. "

Grup üyeleri: Can Özen, Sezer Koç

- 18 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Etkinlik DasDaS Performans Sahne'de gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT