The Chainsmokers, Lost Frequencies

The Chainsmokers, Lost Frequencies

Tarihler: 03 Ağustos 2018 Cuma ~ 03 Ağustos 2018 Cuma 03 Ağustos 2018 16:30

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: VIP Lounge, sürpriz ve özel ikramlarıyla - 748.00 TL Golden Circle - 385.00 TL Standart - Tam 176.00 TL Öğrenci 146.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2018 ~ Ağu 3, 2018
Elektronik dans müziğinin yeni nesil starlarını bir araya getiren "Play", 3 Ağustos'ta Charm Music ve Epifoni Organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park'ta.

“The Chainsmokers"
"Lost Frequencies"
"Mahmut Orhan"

“The Chainsmokers”ın İstanbul’da ilk kez sahneye çıkacağı “Play", "Lost Frequencies" ve "Mahmut Orhan"ın da enerjik performanslarıyla müzikseverleri dansa davet ediyor. 

Yazın en sıcak ve dans dolu etkinliğine hazır olun.

İngiltere ve Amerika listelerinde zirveyi zorlayan şarkıları “#Selfie”nin ardından yayımladıkları "Don't Let Me Down" ve "Closer" ile rekor sayıda dinleyiciye ulaşarak dans müziği dalında Grammy dahil birçok önemli ödülü toplayan “The Chainsmokers”ın ardından Play etkinliğinin yeni isimleri de belli oldu. 2014 yılında aldığı platin plak ödülü ile kariyerine zirvede başlayan Belçika'lı DJ-Yapımcı Lost Frequencies" ve yaptığı müzik ile ününü uluslararası platformlara taşıyan Mahmut Orhan, 3 Ağustos 2018 cuma günü Play etkinliği kapsamında, Charm Music ve Epifoni organizasyonuyla KüçükÇiftlik Park sahnesinde. 

Medya sponsorluğunu Power FM ve Power TV’nin üstlendiği “Play", popüler ve dans müziğinin yerli-yabancı en “hit” temsilcilerini ağırlayacak. 

22:30-00:00 The Chainsmokers
20:45-22:00 Lost Frequencies  
19:30-20:30 Mahmut Orhan (dj set)
17:00-19:15 DJ Funky C 

Kapı Açılış: 16:30

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Kapı açılış saati 16:30’dur.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır.   Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine Tam ve Öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- 6 yaş üstü bütün katılımcılar bilete tabidir.- 18 yaş altı katılmcılar için ayrı bir bileklik kullanılacaktır- Festival bileklikleri geçerlilikleri süresince çıkarılmamalıdır. Çıkarılan ve zarar gören bileklikler yenisiyle değiştirilmeyecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek, içecek; yanıcı, kesici, patlayıcı alet ve reçetesiz ilaç getirmek yasaktır.- Organizatör, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.- Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır. - Etkinlik mekanına profesyonel kamera, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı v.b. sokmak yasaktır.- Etkinlik alanına cam şişe sokmak yasaktır. Bulunması halinde toplanacaktır.- Her türlü risk bilet sahibinindir. Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için sorumlu tutulamaz.- Aşırı ve yüksek sesli müziğe maruz kalmak, duyma bozukluğuna sebep olabilir.- Etkinlik sırasında Strob (flaş) ışıklar kullanılabilir. Strob ışık, epilepsi öyküsü olan bazı kişilerde epileptik nöbetlere yol açabilir.- Festival alanı, engelli erişimi için zorluklar içermektedir. İhtiyaç durumunda lütfen bizimle önceden iletişime geçiniz. - Etkinlik açıkhavada gerçekleşmektedir.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.- Festival alanına giren katılımcıların, festival süresi boyunca çıkış yapması yasaktır. Çıkan kişiler yeniden içeriye alınmayacaktır.- Vodafone Red 20% indirim şifrenizi Avantaj Cepte ya da Vodafone Yanımda uygulamarı üzerinden edinebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT