The Cinematic Orchestra

Tarihler: 21 Mayıs 2010 Cuma ~ 22 Mayıs 2010 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Tamirane

Ücret: Tam 45 TL , Öğrenci 35 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tamirane

Adres: Kazım Karabekir Cad. No:1 Haliç, Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 73 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2010 ~ May 22, 2010

Tamirane (santralistanbul), 2010 boyunca İstanbulluları iyi ve özgün müzik yapan grup ve dj’lerle buluşturmaya devam ediyor. Tamirane, Trip Hop, Hip Hop, Nujazz, Electrojazz, Lounge, Indie, Electronica ve Funk gibi müzik türlerinin Avrupa ve dünyadaki tanınmış temsilcilerinin bazılarını Garanti Caz Yeşili kapsamında ağırlıyor. Nisan ayında, Micatone’un Türkiye’de verdiği ilk konserden sonra Tamirane, Mayıs ayında dünyaca tanınmış The Cinematic Orchestra’yı Garanti Caz Yeşili kapsamında ağırlıyor.

İngiltere’nin dünyaya armağan ettiği önemli güncel müzik gruplarının başında gelen The Cinematic Orchestra, 7 kişilik orkestrası, Heidi Vogel’in vokalleriyle, Türkiye’de iki gece üst üste vereceği ilk konserle Garanti Caz Yeşili kapsamında 21 Mayıs Cuma ve 22 Mayıs Cumartesi akşamları Tamirane’de. Tamirane’nin bahçesini de kapsayacak konser düzeni, izleyicilere yazın ilk günlerinde açık hava hissini de vaat ediyor. Bestelerinde Caz, Electronica, Trip Hop ve Ambient gibi eksenleri bir araya getirerek müzik türlerinin sınırlarını zorlayan, The Cinematic Orchestra’nın vereceği unutulmaz konserlerin indirimli ön satış biletleri Biletix’te.

The Cinematic Orchestra’nın Garanti Caz Yeşili kapsamında 21 Mayıs Cuma ve 22 Mayıs Cumartesi akşamları Tamirane’de vereceği konserler, yazın ilk günlerinde, İstanbulluları büyüleyici bir canlı performansa tanık edecek.
http://www.cinematicorchestra.com
http://www.myspace.com/thecinematicorchestras

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT