The Divine Comedy

Tarihler: 11 Aralık 2010 Cumartesi ~ 11 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: 67,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim, Beyoğlu Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2010 ~ Ara 11, 2010

Radyo Eksen DJ Session
The Divine Comedy / Neil Hannon Solo
Club Bangkok

Alternatif müzik dinlemeyi sevenler için; performansları ile etki yaratmış, indie / alternatif müzik içeriği ile öne çıkan, yurtdışındaki festivallerin aranılan isimlerinin sahne alacağı ve Nea tarafından organize edilen “Escape to Music”’in önceliklerinden biri, etkisi ve sürekliliği ile uluslararası standartta kalite sunan bir müzik etkinliği yaratmak. İrlanda, İngiltere, İsveç ve Norveç gibi farklı müzik kültürlerinin etkisini Türkiye’deki takipçileri ile buluşturmayı hedefleyen Escape to Music, bu anlamdaki ilk etkinliğini naif görünümü, çarpıcı sesi ve sıradışı karakteriyle indie sahnesinin kült isimlerinden Neil Hannon; yani yirmi yıllık müzik kariyerindeki ismiyle The Divine Comedy ile 11 Aralık gecesi ilk kez İstanbullu müzik severlerin huzuruna sunuyor!

RADYO EKSEN DJ SESSION

Aralıksız müzik dinleyebilme özgürlüğü tanıyan, geniş bir yaş aralığında ve müzik kültürü ne sahip dinleyici kitlesi olan, Modern hayatın sesi 10.yılını kutluyor ... Radyo Eksen’in basın sponsorluğunu üstlendiği gece Eksen Dj’leri nin yüksek performansıyla başlıyor.

THE DIVINE COMEDY

Grubun vokallerinden Neil Hannon öncülüğünde 1989’da kurulmuş olan Kuzey İrlandalı alternatif rock grubu, “The Divine Comedy" adı ile çıkarttıkları 10 stüdyo albümleri arasından en büyük ticari başarısını 1996-99 senesinde UK Top 40 listesine girmeyi başaran 9 single çıkarttıkları dönemde yakaladı.

18 yaşında ailesinin evindeki kitaplıktan gözüne takılan Dante eseri; Hannon ve okul arkadaşlarından kurulu bir ekibin kısa süreli proje isminden ziyade Hannon’ın hayatı boyunca taşıyacağı isim oldu. İlk albüm eleştirmenlerin takdirlerinin aksine ticari başarı yakalayamasa da tek başına yoluna devam eden Hannon devam eden yıllarda İngiliz müzik dünyasının en saygın isimlerinden olma yolundaydı. 1996 yılı single’ı "Something for the Weekend”den itibaren "Becoming More Like Alfie”, “National Express", "Gin Soaked Boy”, “Generation Sex” ve “The Certainty Of Chance” gibi hitlerle İngiltere, İrlanda ve Fransa’da listelerin uzun süreli konuğu oldu, birçok TV dizisi ve sinema filmini de müziklendirdi. İlk günlerden bugüne her albümde gelişen barok altyapının indie karakterle olan uyumu İrlandalı ozanın sesiyle birleşince, 2000lerin sonunda The Divine Comedy olarak aşina olduğumuz o kendine has tarza kavuştu.

“Divine Comedy Records” etiketli ilk The Divine Comedy albümü “Band goes to Knightwood”u Mayıs 2010’da dinleyicilere sunan ve piyasaya çıktığı ilk hafta “top 20” listesinde yer alan Hannon ilk kez ziyaret edeceği İstanbul’da solo bir konser verecek. Uzun süredir tanışmak istediği Türk dinleyicileriyle son albümün şarkılarının yan ısıra yirmi yıllık müzikal geçmişinin unutulmaz klasiklerini paylaşmayı da ihmal etmeyecek olan Neil Hannon 11 Aralık gecesi Ghetto sahnesinde!

CLUB BANGKOK

Club Bangkok 2006’da Amsterdam’daki tuhaf gece hayatı boşluğunu görüp şaşıran, Jael Snijder ve Doğu Orcan tarafından kuruldu. Amsterdam’da ortaya çıkardıkları bu geceyi İstanbul’da yaratıp, dans pistini yakarak insanların tam olarak eğlenmesini istiyorlar: “Bütün kalbimizle sevdiğimiz bir playlist’le gelenlerin yüzülerinde büyük bir gülümseme bırakmayı planlıyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT