The Exploited

The Exploited

Tarihler: 14 Haziran 2023 Çarşamba ~ 14 Haziran 2023 Çarşamba 14 Haziran 2023 18:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: Genel Satış 350.00 ₺ - Genel Satış 450.00 ₺ - Genel Satış 550.00 ₺ - Ayakta VIP 4000.00 ₺ - Ayakta VIP 2 3500.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Cihannüma Mah. Has Fırın Cad. Akmaz Çeşme Sok. No:26 (BKM Karşı Sokağı) Beşiktaş İstanbul

Telefon: (546) 566 99 46

Web: http://www.ifperformance.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2023 ~ Haz 14, 2023
İlk albümü "Punks Not Dead" ve sonuncusu "Fuck the System" ile 40 yıldır varlığını sürdüren The Exploited’ın şarkı isimleri ve mohawklı kafatası tasarımları da sokak sanatçılarına ilham veriyor ve dünyanın tüm sokaklarını süslüyor. 1979'da Edinburgh'da ilk kurulduğunda Sex Pistols'tan ilham alarak punk rock yapan grubun müziği kısa süre sonra hardcore punktan crossover thrash'e kadar çok daha geniş bir yelpazeye yayıldı. The Exploited yaptığı şarkılarla Metallica ve Queens of the Stone Age'e ilham verdi. Slayer ve Ice-T grubun şarkılarını coverladı. The Exploited'ın kadrosunda zamanla değişiklikler olsa da grubun beyni Wattie Buchan’ı durdurmak imkânsız! Öyle ki onu sahnede yakalayan kalp krizi bile bunu başaramadı! Yetkililere, savaşlara ve daha az ilkeli muadillerine isyan etmekten asla yorulmayan sadık anarşist, her konserde bunu canlı bir şekilde gösteren, taklit edilemez bir solist olarak ün kazandı. Exploited konserleri, uzun ve şanlı tarihlerinin en önemli bölümüdür. Grubun diskografisinde stüdyo albümleri kadar canlı albüm olması boşuna değildir. Dizginlenemeyen enerjileri, sarsılmaz idealleri ve karşı konulamaz punk marşlarıyla kendilerine gösterilen ilgiyi sonuna kadar hak eden İskoç grup, 14 Haziran'da İstanbul’da "Beat The Bastards", "Army Life" ve "Dogs of War" gibi dillere marş olmuş şarkılarını IF Performance Hall sahnesinde çalacaklar. Sakın kaçırmayın!

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Satış 350.00 ₺

Genel Satış 450.00 ₺

Genel Satış 550.00 ₺

Ayakta VIP 4000.00 ₺

Ayakta VIP 2 3500.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT