The Grand Tarabya’da Candan Erçetin’le 2015’e Merhaba!

Tarihler: 31 Aralık 2014 Çarşamba ~ 31 Aralık 2014 Çarşamba

Yer: The Grand Tarabya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2014 ~ Ara 31, 2014

Muhteşem Boğaz manzarası ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle öne çıkan Tarabya’nın 5 yıldızlı incisi The Grand Tarabya, seçkin alternatifler içeren farklı yılbaşı paketleriyle çok özel bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenlerin en özel adresi olacak. Yılbaşı gecesi The Grand Tarabya’nın misafirlerin tüm ihtiyacı düşünülerek oluşturulmuş lüks mekanlarının her birinde bambaşka bir heyecan yaşanacak.

Boğaz’ın incisi The Grand Tarabya’nın 1000 kişilik ihtişamlı balo salonunda otelin usta şeflerinin hazırladığı yemeklerin sunulacağı gala yemeğinde Candan Erçetin sahne alacak. Konuklar, yeni yıl yemeğinde beklediklerinden daha fazlasını bulacaklar. Menüde yerelması çorbası, ördek konfi dolgulu ravioli, orman meyveli sorbe, çikolatalı kek, demi-glace soslu ızgara dana bonfile, veloute soslu deniz levreği gibi doyumsuz lezzetler yer alıyor. The Grand Tarabya’nın çocuklara özel mönüleri ve oyun alanları da yılbaşı gecesi hem ebeveynlerin hem çocukların keyifli, eğlenceli ve rahat vakit geçirmelerini sağlayacak.

Yılın İlk Brunch’ı
Yeni yıla özel hazırlanan bir, iki ve üç gecelik konaklama paketlerinden birini seçen konuklar, yılın ilk sabahında The Grand Tarabya’nın Panoroma salonundaki meşhur brunch’ıyla güne keyifli ve lezzet dolu bir başlangıç yapacaklar. Brunch’ın açık büfe çeşitlerinden seçim yapmak oldukça zor! Bu lezzet şölenine kahvaltı bölümünden başlayabilir, damak tadınıza göre omlet, waffle ve pankek tercihinde bulunabilirsiniz. Gözlemeden risottoya Adana kebaptan çorba ve zeytinyağlı çeşitlerine kadar onlarca lezzet brunch mönüsünde damak tutkunlarını bekliyor.

Candan Erçetin konseri, kokteylli gala yemeği, brunch ve odaya özel ikramların dahil olduğu konaklama paketlerinin fiyatı kişi başı 295 Euro’dan başlıyor. Konaklamasız gala yemeğinin fiyatı ise 215 Euro’dan başlıyor.

Diba Bar’da Eğlence Zamanı

The Grand Tarabya’nın “kendini çok özel hissetmek isteyen” misafirlerine özel hazırladığı diğer yılbaşı programı ise Diba Bar’da… Yılın son gecesini eşsiz Boğaz manzarası ve DJ müziği eşliğinde Diba Bar’da geçirmek isteyenleri keyifli ve eğlenceli bir yılbaşı partisi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT