The Hall’de New year Eve Party ile Amsterdam’a!

Tarihler: 31 Aralık 2009 Perşembe ~ 31 Aralık 2009 Perşembe - Saat: 22:00

Yer:

Nereden Alınır: www.biletix.com

Adres: Küçük Bayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 2470471

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2009 ~ Ara 31, 2009

Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi’nin göbeğinde, 138 yıllık geçmişe sahip tarihi bir atmosferde, THE HALL!

İstanbul gece yaşamında bir marka olan The Hall, ‘New Year Eve’ ile 2009’un son günü sizi evden çıkarmak için elinden geleni yapıyor. DJ Performansları eşliğinde dans etmeyi ve iyi müzik dinlemeyi sevenlerin tercih edeceği The Hall’de dans ve eğlence sınırsız enerji ile sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Project Base’in, parti ve organizasyonlardaki başarısını taçlandıracağı bu Yeni Yıl Partisinin unutulmaz olması için, konuklarına sürprizlerle dolu, iddialı bir New year Eve hazırlıyor. Project Base, alovize.com katkıları ve sponsorluğu ile New year Eve’e katılan şanslı bir çifti 14 Şubat Sevgililer gününde Hollanda-Amsterdam’a 3 gece 4 gün tatile gönderiyor.

Uzun süre konuşulacak The Hall, ‘New Year Eve’, FG 93.7 DJ’lerinden olan ve Miller Music Factory 2007 DJ kategorisi birincisi Warmer Bros’u oluşturan Sinan Çatak & Orçun Cem Devrim‘in back2back setleri ile başlayıp; bu sezonun en iyi çıkışını gerçekleştiren, heyecan verici müziğini enerjik sahne şovuyla ortaya koyan Bon Mod’un, katılımcıları indie, elektro ve disko sularında yeni yılın ilk saatlerine taşıyacağı canlı performansıyla devam edecek.

Gecenin ilerleyen saatleri son yıllarda yıldızı en çok parlayan Dinamo FM DJ’i ve Miller Music Factory 2008 DJ kategorisi birincisi Serhan Aydemir’in usta ellerine emanet. Wicked!Artists kurucusu ve FG 93.7 DJ’lerinden Orkun Bozdemir ve yine FG 93.7 DJ’lerinden Koray T’nin artık efsaneleşmiş back2back setleri ile partinin zirve noktası yaşanacak. Son derece özel ve ilk kez yapılacak olan bir şov olan tüm Wicked!Artists DJ’lerinin beraber çalacağı, canlı vokallerle süslenecek, tarzlar üzeri bir performansla The Hall, ‘New Year Eve’ unutulmaz partiler arasına girmeye aday...

Funk, Soulful, Jackin, Tech House, Techno, Minimalist sound`larının mükemmel uyumunu yarattıkları setleriyle ve özel görsel şovlarıyla The Hall konuklarına inanılmaz bir eğlence yaşatacaklar.

Yılbaşı gecesi, yeni yıl hediyenizi Alovize.com ve The Hall’den almak, çılgınca eğlenmek ve yeni yılın ilk sabahını dans ederek karşılamak isteyenler için The Hall ideal bir seçim. 22.00’de başlayacak olan gece DJ’lerin hareketli ritimleri eşliğinde gece sabaha kadar sürecek.

The Hall’de Newyear Eve ile unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamak, müziğe ve eğlenceye doymak için biletler tükenmeden yerinizi alın!

Line-up saatleri:
22.00 Warmer Bros
23.45 Bon Mod - live on stage
00.30 Warmer Bros
01.15 Serhan Aydemir
02.45 Orkun Bozdemir vs Koray T
04.00 Wicked Artists All In One

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT