The Herbaliser

Tarihler: 26 Şubat 2010 Cuma ~ 26 Şubat 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Tamirane

Ücret: Tam: 40,00 TL Öğrenci: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: Kazım Karabekir Caddesi No:1 Eyüp - Haliç İstanbul Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2010 ~ Şub 26, 2010

The Herbaliser (Londra, İngiltere)

İngiltere’nin dünyaya ithal ettiği en önemli Caz ve Hip Hop gruplarından biri olan The Herbaliser, yedi kişilik orkestrasıyla, Caz, Hip Hop, Soul ve Funk’ı kucaklayan bir konserle Garanti Caz Yeşili kapsamında 26 Şubat Cuma akşamı Tamirane’de.

15 yıldır Caz, Hip Hop, Funk ve Soul tarzlarını kucaklayan müzikleriyle İngiltere Caz - Hip Hop sahnesine yön veren The Herbaliser, Londralı ikili Jake Wherry ve Ollie Teeba tarafından kuruldu. The Herbaliser, ilk iki albümünden sonra bünyesine farklı müzisyenler katarak Caz ve Hip Hop’u canlı olarak icra eden önemli bir grup oldu.

The Herbaliser, Guy Ritchie’nin bol ödüllü filmi “Snatch”de yer alan besteleri ve Motorola, Playstation gibi firmalar için ürettiği müziklerle de biliniyor. The Herbaliser, Princess Superstar gibi tanınmış isimlerin prodüktörlüğünü ve DJ Food, Coldcut gibi ünlü müzisyenlerin remix’lerine imza attı.

Alanının tartışmasız en iyi plak şirketlerinden Ninja Tune’un en tanınan gruplarından biri olan ve bugüne kadar Ninja Tune’dan toplam 6 albüm çıkaran grubun, !K7 plak şirketi çıkışlı son albümleri “Same As It Never Was” ise The Herbaliser’ın tarzını en başarılı ve çarpıcı şekilde bir araya getiren çalışma oldu. Same As It Never Was albümü kuvvetli Hip Hop temelleri üzerine ruha hitap eden Soul vokaller ve Caz, Funk, Pop zenginliğinde enstrümantal tınılar inşa ediyor. Gece; 22:00’de Lounge O2 djlerinden Cem Salman’ın dj seti ile başlıyor. The Herbaliser ise yedi kişiden oluşan orkestrasıyla 23:00’de tam anlamıyla sahneyi ele geçiriyor. “Lokman Hekim” anlamına gelen The Herbaliser’ın vereceği konserde, grubun deyimiyle, “James Brown James Bond ile buluşacak”! 10 yıl aradan sonra ilk defa canlı performanslarıyla Garanti Caz Yeşili kapsamında İstanbullularla buluşacak olan The Herbaliser, yüksek kalitede müzik ve bol dans vaat ediyor!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT