The Horrors

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Kasım 2017 Çarşamba 16 Aralık 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 69.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Kas 29, 2017
İngiliz rockstar ekolünün son 10 yılında ismi en tepeye yazılacak gruplarından The Horrors, yeni albümü V’ın turnesinin kapanışını 16 Aralık’ta, Türkiye’deki ilk iç mekan konseriyle Garaj’da yapıyor.

"- %100 rock yıldızı içerir

Faris Badwan önderliğinde jenerasyonunun en sansasyonel gruplarından biri olarak Strange House albümüyle oyuna dahil olan The Horrors, sadece müzik sahnesinde değil moda endüstrisinde de büyük yankı uyandırdı. Siyahın başrolde olduğu, The Cure’un reenkarnesi gibi duran imajlarıyla dünyanın en önemli müzik mecraları haricinde trend belirleyen moda dergilerine de kapak yıldızı olan The Horrors, tepeden tırnağa rockstar tanımının karşılığını veriyor.

- Son 10 yılın en iyi albümlerinden biri: Primary Colours

2009 yılındayız. Strange House’la garage punk tanıdığımız The Horrors, Ex Machina ve Black Mirror’ın müziklerine de imza atan Portishead ve Beak üyesi Geoff Barrow’la ilk saniyesinden son saniyesine bir başucu albümüne hayat veriyor. Sea Within a Sea’nin krautrock başyapıtı formuyla öne çıktığı albüm, yakın dönem müziğin modern klasiklerinden biri olarak çoktan kayda geçti bile!

- Büyük geri dönüş: V

Primary Colours sonrasındaki iki albümü Skying ve Luminous’la dünyanın en önemli festivallerinde başrolde olmaya devam ettiler. Chris Cunningham gibi video sanatına damgasını vurmuş bir isimle çalıştılar. 3 yıllık aranın ardından tam anlamıyla büyük geri dönüşe ise hazırlar. Adele’i Adele yapan, FKA twigs’ten Florence + The Machine’e sansasyonel isimlerle çalışan müzik sahnesinin en değerli prodüktörlerinden Paul Epworth’le çalıştıkları V’la 22 Eylül’de dönüyorlar.

- Bağımlılık yaratan single: Machine

V’ın çıkışını yapan ilk single Machine’e, The Horrors hayranlarının büyük bölümü tarafından şimdiden “Grubun gelmiş geçmiş en iyi single’ı” etiketi yapıştırıldı bile. Bir sanat eserinden hallice videosuyla birlikte Machine, V’ın yılın albümlerinden biri olacağına dair büyük bir ipucu!

- Sonuç

Hem albümleri hem sahne performansı hem de imajıyla günümüzde karşılığı pek az bulunan rockstar tanımının hakkını veren İngiliz grup The Horrors, sadece 2017’nin değil, son yılların en önemli konserlerinden birini Avrupa turnesinin finalini de yapacağı Garaj’da verecek.

Konseri kaçırma şanssızlığını yaşayacak arkadaşlarınızın pişmanlığını paylaşmamak için 16 Aralık’ta Garaj’a bekleniyorsunuz."

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT