The Ladies

Tarihler: 14 Mart 2014 Cuma ~ 14 Mart 2014 Cuma 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 48.50 TL 5. Kategori - 33.50 TL 6. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2014 ~ Mar 14, 2014

Caz müziğin bayan hali, The Ladies, 14 Mart'ta CRR Konser Salonu'nda sahne alacak.

Piyano: Lynne Arriale
Vokal, gitar: KJ Denhert 
Saksafon, vokal: Grace Kelly 
Bas: Martin Gjakonovski
Davul: Guido May

The Ladies, Kadınlar Günü temalı muhteşem bir konser ile müzikseverlerle buluşuyor! 

The Ladies, yenilikçi ve özgün tarzıyla tanınan piyanist Lynee Arriale, güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla KJ Denhert ve genç kuşağın en iyileri arasında gösterilen saksafon sanatçısı ve caz vokali Grace Kelly'nin bir araya gelerek özel olarak oluşturduğu bir projedir. 

The Ladies'in ilham kaynağı, cazın altın dönemine damgasını vurmuş olan Nina Simone, Joni Mitchell, Abbey Lincoln gibi efsanevi isimler oldu. The Ladies, caz standartlarına getirdikleri kendilerine özgü yorumlarıyla İstanbullu caz tutkunlarına muhteşem bir performans vadediyor.

Dünyanın en önemli müzik dergilerinden biri olan DownBeat dergisinin deyimiyle eşsiz virtüözitesi ile kalplere dokunan Amerikalı caz piyanisti Lynne Arriale'nin ilham kaynakları arasında şüphesiz Keith Jarret ve Herbie Hancock gibi isimler bulunuyor. Arriale, o kendine has yorumu ile uluslararası "Great American Jazz Piano" yarışmasında ödüle layık görüldü ve bugüne kadar 13 albüme imza attı. 

Amerikalı ünlü caz şarkıcısı, gitarist aynı zamanda şarkı yazarı olan KJ Denhert, güçlü sesi ve kusursuz müzisyenliği ile öne çıkıyor. 2006'da Private Angel ile Kerrville New Folk Song Contest ve 2005'te Little Mary ile Montain Stage New Song Contest ödüllerine layık görülen sanatçı, 4 kez Independent Music Award ödülünü kazandı. Bunlardan ikisi Another Year Gone By ile 2006'da “En İyi Canlı Performans" ve Choose Your Weapon parçası ile de 10. Independent Music Awards'ta "Best Social Action Song" ödülünü kazanmayı başardı. KJ Denhert ayrıca 2009 yılında ise jazz.com tarafından en iyi kadın vokalisti seçildi ve müziğinden ödün vermeksizin seçkin performansları ile birçok farklı kitleleye ulaştı.

Yorumcu, saksafon sanatçısı, besteci ve aranjör olan Grace Kelly, DownBeat Dergisi tarafından yükselen genç sanatçı seçildi. Jamie Cullum, Esperanza Spalding, Wynton Marsalis, Dianne Reeves ve Chris Potter gibi yıldızlarla aynı sahneyi paylaşan sanatçı bugüne kadar Carnegie Hall, Kennedy Center, Detroit Jazz Festival, Montreal Jazz Festival, Toronto Jazz Festival, 50. Grammy Ödülü  önemli sahnelerde performanslar gerçekleştirdi. Grace Kelly'nin sekiz albümü bulunmaktadır.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Gösteri başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT