The Luck Party

Tarihler: 08 Mart 2013 Cuma ~ 08 Mart 2013 Cuma Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: Ayakta - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve The Hall gişe

Adres: Küçük Bayram Sokak No.7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Web: http://http://www.thehallistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2013 ~ Mar 8, 2013

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 14 organizasyonunun ürünü olan 'The Luck Party' sizlerle buluşuyor. 

Kimilerimize çekilişlerden yüzlerce lira çıkmış,kimilerimize ise amorti dahi çıkmamış, üzülmüştük diğer herkes gibi... Fakat şimdi şansınızı tekrar deneme fırsatı! Taksim'in saklı incisi, atmosfer ve ambiansı ile muhteşemliğe ev sahipliği yapacak olan The Hall'da şansınızı kutsamaya hazır olun! 

First Luck
- 1 Adet 2 kişilik Antalya Tatili *
- 2 Adet Chivas Regal İçki Sepeti
- 3 Adet Tequila Olmeca Gold İçki Sepeti
- 4 Adet Absolut ( Farklı tatlarla ) İçki Sepeti
- 5 Adet Hare ve Nazenin Likör Sepeti

* Not : Sepetler 4 kişiye hitap edecek şekilde envanter içermektedir. Arkadaş grubunuzla sepetinizi masaya koyduğunuzda,içeceğiniz içki çeşidine eşlik edecek atıştırmalıkları içerir.

- Tatili ve Sepetleri kazanamadık diye üzülmeyin, şansınız devam ediyor! 

Second Luck (Teselli İkramiyesi)
- 50 adet ayrı ayrı Bira
- 25 adet ayrı ayrı Vodka + Redbull

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ki özel ve farklı gecemizde sürprizler daha bitmiyor ! 
Katılan bayanlarımızın kendi günlerine özel hediyeler Zen Pırlanta'dan geliyor ! 

Third Luck
Sadece geceye katılan bayanlarımızın kazanabileceği özel çekilişin hediyeler
- 5 Adet Zen Pırlanta'nın özel ürünü olan altın kaplamalı,pırlantalı şans bilekliği
Zen Pırlanta'nın özel bilekliğini siz bayanlarımızın bileğinde görmeyi, taktıkça şanslı hissetmenizi umuyoruz...

Fourth Luck
Geceye katılan katılımcılarımızın bay & bayan farketmeksizin kazanabileceği bir diğer özel hediyemiz ise ;
Sponsorlarımızdan Sony firmasının özel ürünü olan Sony Xperia™ Tablet S.

Fifth Luck ve Sixth Luck özel gecemizde açıklanacaktır! 

Bu gecede bizleri yaptıkları müzikle coşturacak olan DJ'lerimizi tanıyoruz şimdi:

Uğur Project
- Dinamo FM 103.8, Back And Forth Recordings

http://soundcloud.com/ugurproject

Dinamo Fm 103.8 den tanıdığımız Uğur Project , 18 yıldır müzik çizgisinden taviz vermeden sürdürdügü radyo programları, kendine has soundu ve tekniği ile sergiledigi sayısız Club ve Festival performansları, Marco Carola, Loco Dice, Luciano, Steve Lawler, Dubfire, Laurent Garnier, Matthias Tannzman, ve daha bir çok ismin destek verdiği 90 in üzerinde EP, Albüm, Remix ve son dönemlerde yayınladığı plaklarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Sadece 2012 yılında 22 Compilation albümde yerini alan Ugur Project 8 Mart gecesi The Hall Kabininde!

DJ Emre Aşkın
Çeşitli Club'larda halen resident veya guest dj olarak devam eden başarılı genç dj İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Bodrum, Marmaris gibi Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bir çok özel party'dekabindeki yerini aldı. Başta Bedük, Murat Uncuoğlu, Chris Lawyer, Mercan,Yüksek Sadakat ve daha bir çok önemli isim, gruplardan önce gösterdiği Dj performanslarıyla büyük beğeni kazandı.

Müzikal anlamda "House" ağırlıklı bir zevkesahip olsada İstanbul gece hayatı kendisini Commercial ezgilere yönlendirmiştir.2009'dan bu yanacommercial ve türkçe pop ağırlıklı setler çıkarmakla beraber bu parçalara yaptığı remix çalışmalarıyla insanların ilgisini çeken Emre Aşkın, genç yaşına rağmen kendisini sadece Dj olarak değil aynı zamanda Producer olarakta geliştirdi.

Düzenlemelerini Türkçe yayın yapan birçok radyoda duyuran Emre Aşkın, 2010 Haziran ayında Kivanch K ile tanıştı.Müzikal eğitimini Kivanch K'nın yanında sürdüren Emre Aşkın, 2011 Haziran ayında çıkan Tuğba Özerk "Aklımda Sen Varsın" albümünde "Kivanch K Production Team" ile birlikte yer aldı.2011 Aralık ayında Türk pop müziğinin usta ismi Sezen Aksu'nun "Öptüm Remix" isimli albümünde Kivanch K ile birlikte "Acıtmışım Canını Sevdikçe" ve "Ayar" düzenlemelerini yaptı.

DJ Eyüp Çelik
Onun Uğur Project'i ve DJ Emre Aşkın'ı bizlere hazırlayacağı, ritmi ve tarzıyla önce katılımcıları ısıtıcağı ardından kendine has müzik tonlarıyla bizleri kendimizden geçireceğini,onu dinleyenlerin bildiği bir DJ.

1987/ İstanbul doğumlu Eyüp Çelik, 2009 yılında müzik hayatına start verdi. Müziğe olan hevesi çoçuk yaşlarda başlamıştı, lise yıllarında arkadaşlar ortamının düzenlediği ev partileri ile başlayan genç DJ sonrasında çeşitli gece klüplerinde resident veya guest DJ olarak devam eden genç DJ İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara gibi Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bir çok özel partide kabindeki yerini aldı. Eyüp Çelik kendisini sadece DJ olarak değil aynı zamanda Producer olarakta geliştirmiştir. Müzikal anlamda "House, Deep House, Tech House ağırlıklı bir zevke sahip olup, bu konuda çeşitli çalışmaları Türkiye'de bir çok yerel yayın yapan radyolarda yayınlanmış olup büyük beğeni kazanmıştır.

Bu özel organizasyonumuzda sınırlı katılımcısından biri olun.

-Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT