The Madcap

Tarihler: 18 Ekim 2018 Perşembe ~ 18 Ekim 2018 Perşembe 18 Ekim 2018 22:30

Yer: Dorock XL Kadıköy

Ücret: Ayakta - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2018 ~ Eki 18, 2018
Ankaralı glam & hard rock grubu The Madcap, 18 Ekim'de Dorock XL Kadıköy sahnesinde sizlerle...

"Ankaralı glam & hard rock grubu “The Madcap” 2015 yılında Deniz Sayman ve İzgi “Sultan” Gültekin tarafından kuruldu ve ekibe ilk katılan sonsuz sahne enerjisine sahip Faruk Şenel(davul) oldu. Grup, “Susam Prensi” Doruk Balkaya(bas gitar) ve “Yeminli Sevici” Selçuk Eser(gitar)’in katılımıyla son halini aldı. 

Uzun saçları, gösterişli kostümleri ve yüksek sahne enerjisiyle The Madcap 2 yıl boyunca konserler verdikten sonra ilk albümleri "The Madcap Rising"i, "Arpej Yapım" etiketiyle, Deniz Sayman, İzgi Gültekin ve Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde yayınladı. 10 şarkıdan oluşan bu albümden "Rock N' Roll Revolution", "Stepped On A Lego", "Aces In My Hand", "Put The Blame On Me" ve Türkçe şarkı "3 2 1" e klip çekildi. 

The Madcap kurulduğu 2015 yılında TV8'in Rising Star programında yarı finalist oldu. Grup, 2016 yılında programın 2. sezonu yarı finaline konuk oldu ve kendi besteleri "Stepped On A Lego" yu, klibin çıktığı gün canlı yayında çaldı. 

The Madcap dünyaca ünlü Hard Rock Cafe'lerin global bir yarışması olan Hard Rock Rising yarışmasında jüri ve seyirci oylarıyla Türkiye 1.si seçildi. 

Grup, 2016 yılında Zeytinli Rock Festivali'nde, 2017 yılında Çukurova Rock Festivali, Kuşadası Gençlik Festivali, Zeytinli Rock Festivali ve Milyon Fest Ankara'da sahne aldı. The Madcap, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Denizli, Kapadokya, Adana, Antalya'da ve Ukrayna'nın Kiev ile Lviv şehirlerinde konserler verdi. Grup, Kiev’de çekilen “Saman Alevi” kliplerinde Ukrayna’lı yönetmen Antonina Sotnikova ve ekibi ile çalıştı."

İzgi Gültekin - Vokal
Deniz Sayman - Gitar / Geri Vokal / Klavye
Selçuk Eser - Gitar /Geri Vokal
Doruk Balkaya - Bas Gitar / Geri Vokal
Faruk Şenel - Davul

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşından küçükler kesinlikle mekana alınmayacaktır- 18 Yaşından küçük olupta, bilet alan katılımcıların; en geç konser günü saat 18:00’e kadar biletlerini Biletix satış noktalarına iade etmeleri gerekmektedir, daha sonra kesinlikle iade yapılmayacaktır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Kapı açılış saati 20:00, konser saati 22:30'dur.- Organizatör firma, mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.- Misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için, mekan girişinde erkek / kadın oranına dikkat edilecek ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcıların bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmaları önemle rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT