The Magician

Tarihler: 15 Eylül 2017 Cuma ~ 15 Eylül 2017 Cuma 15 Eylül 2017 23:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: Tam - 60.00 TL Öğrenci - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2017 ~ Eyl 15, 2017
The Magician adıyla tanınan ve ünlü isimlere yaptığı remixlerin yanı sıra, Sunlight ve Together şarkılarıyla listeleri zorlayan Belçikalı DJ ve prodüktör Stephen Fasano 15 Eylül’de, bu yıl onuncu sezonu yapılan Türkiye’nin en büyük uluslararası moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un kapanış partisiyle Zorlu PSM Ana Tiyatro’da!

70’li yılların sonlarında doğan İtalyan asıllı sanatçı Fasano, Belçika’nın yoksul ve sanayileşmiş bir bölgesinde babasının pop ve disko ağırlıklı müzik koleksiyonunu dinleyerek büyüdü. ABBA, Supertramp, Michael Jackson ve Giorgio Moroder gibi isimlerin etkisinde kalarak başladığı müzik kariyerinde,  amcasından kalma italo-disco müzik kayıtlarının da büyük payı var. 

Aeroplane’nin diğer yarısı Vito de Luca ile 2007 yılında Aeroplane’i kuran Fasano,  nu-disco tarzında yayınladıkları müzikler ve enerjik performanslarıyla kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekti. İlk abümleri “We Can’t Fly”ı yayınlamadan önce dünyanın birçok yerinde performanslar sergilediler. Albüm çıktıktan kısa bir süre sonra Aeroplane’den ayrılan The Magician’ın solo kariyeri “Magic Tapes” adı altında ücretsiz olarak yayınladığı remixlerle hızlı bir yükselişe geçti. 

İlk EPsi “Twist”i  Fransız plak şirketi Kitsuné’de Yuksek adlı Fransız prodüktör ve DJ aracılığıyla Peter & the Magician adı altında yayınlandı. Ardından bir diğer EP olan “Memory” ve “I Don’t Know What to Do” single’ı ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Lykke Li, Chromeo, Clean Bandit ve Wolf Gang gibi çok büyük isimlerin şarkılarını remixleyen Belçikalı DJ popülerliğini sağlamlaştırdı. “When the Night Is Over” single’ı ile Belçikada Top 30’a girdi. 2014’te ”Sunlight” parçası ile o yazın en popüler şarkılarından birine imza atmış oldu. 2015 ve 2016 yıllarında sırasıyla “Together” ve “Shy” isimli single’larını yayınlana Fasano, 2017 yılında Sony ile anlaşarak, Julian Perretta ile birlikte “Tied Up” isimli parçayı dinleyicilerle buluşturdu.

- 18 yaş ve üzeri izleyicilerimiz için uygundur.- Etkinlik sahne üstü ayakta gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT