The Membranes: City Star Nights By Converse

Tarihler: 28 Ocak 2010 Perşembe ~ 28 Ocak 2010 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: İndigo

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İndigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Apt. No:1-2-4-5 Istanbul Taksim İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2010 ~ Oca 28, 2010

THE MEMBRANES (UK)

Bant Dergisinin konuğu olarak ülkemizi daha önce iki kez ziyaret etmiş müzisyen ve müzik yazarı John Robb’un 1977’de temellerini attığı efsanevi İngiliz post-punk topluluğu The Membranes 1990 yılında sahnelere veda edişinin ardından yeniden bir araya gelişini İstanbul izleyicisine vereceği unutulmaz konserle kutluyor.

Noise pop, post-punk ve shoegaze adına, My Bloody Valentine, The Pastels, The Jesus and Mary Chain, Slowdive ve Ride gibi zamanında çok değerli isimleri dinleyiciye ulaştırmış yüksek tesirli plak şirketi Creation Records’un ilk anlaşma imzaladığı grup olma şerefini elinde tutan The Membranes, Aralık ayında My Bloody Valentine tarafından düzenlenen geleneksel All Tomorrow’s Parties Festivali için 20 senelik bir sürenin ardından yeniden bir araya gelmiş ve sıkı bir performans gerçekleştirmişti. 28 Ocak akşamı ise İstanbul Indigo, kitleleri hakimiyeti altına alan ritmik ve gürültülü şarkılarıyla punk’ın altın günlerine doğru bir zaman yolculuğu gerçekleştirmek üzere The Membranes ile unutulmaz bir geceye hazırlanıyor.

Punk’ın dünyayı ele geçirişine tanıklık etmiş değerli yazar John Robb, bugüne kadar punk’ın sözlü tarihini ele aldığı, Manchester’dan çıkan müziklere yoğunlaştığı ve Stone Roses’ın ilk gerçek hikâyesini yazıya döktüğü, büyük ses getiren çeşitli kitaplar hazırladı. Aynı zamanda Morrissey’in tek sevdiği müzik yazarı olan Robb’un birçok müzisyenin hayatını değiştirmiş topluluğu The Membranes’in yüksek enerjili sıkı performansı için kemerleri bağlayın.

Kapı Açılış: 21:00
Sean Parker Band - 21:30
The Raws - 22:15
The Membranes - 23: 15
DJ Ekin Sanaç

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT