The Pains of Being Pure at Heart

Tarihler: 20 Ocak 2012 Cuma ~ 20 Ocak 2012 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 44.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2012 ~ Oca 20, 2012

Babylon’da shoegaze! New York’lu indie pop ve shoegaze dörtlüsü The Pains of Being Pure At Heart ilk kez Türkiye’de Indie Nation by Nike kapsamında Babylon sahnesinde!

Kendi imkânları ile yayınladıkları ilk EP’leri ile alternatif müzik çevrelerinde ilk olarak dikkatleri üzerine çeken grup, esas debüt albümlerini 2009 senesinde Slumber Records üzerinden yayınladı. Uzun isimlerini grubun solisti Kip’in yakın bir arkadaşının yazdığı yayınlanmamış bir öyküsünden alan grup, ilk albümleriyle Billboard albüm listesinde 6 numaraya kadar yükselmeyi başardı.

İkinci stüdyo albümleri “Belong” u ise 2011 senesi içinde yayınladılar. Grubun müziği içerisinde shoegaze ve dreampop öğelerini fazlaca barındırıyor. NME dergisi tarafından saf indie-pop olarak nitelendirilen, NYTimes tarafından müziklerinin melodik dokusu ve yumuşaklığı öne çıkartılan grup gerçekten de günümüz jenerasyonun o coşkusunu ve masumiyetini içinde taşıyor ve müziklerinde bu naif mesajları veriyor.

2011 senesinde içinde tekrar şaha kalkan Amerikalı müzisyenlerin başını çektiği shoegaze akımının katalizör gruplarından biri olan The Pains of Being Pure at Heart kimi müzik otoritelerince My Bloody Valentine, The Jesus and Mary Chain ve Ride gibi shoegaze efsaneleriyle karşılaştırılıyor.

Güçlü gitarları geriden gelen yumuşak vokalleri ve rüyası müzikleriyle The Pains of Being Pure at Heart, 20 Ocak Cuma gecesi Babylon’a bambaşka bir hava getirmeye hazırlanıyor.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT