The Real Tuesday Weld

Tarihler: 13 Kasım 2009 Cuma ~ 13 Kasım 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Tamirane

Ücret: Tam: 34,00 TL , Öğrenci: 29,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tamirane

Adres: Kazım Karabekir Caddesi No:1 Eyüp - Haliç Adalar İstanbul

Telefon: 0212 3117309 - www.tamirane.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2009 ~ Kas 13, 2009
Lounge-pop müziğin sıra dışı İngiliz grubu The Real Tuesday Weld (Londra, İngiltere), 1930’ların caz tınıları, pop, electronica ve çarpıcı sözleriyle dinleyicilerini masalsı bir dünyaya sürüklüyor. The Real Tuesday Weld, hafızalara yer edecek canlı performansıyla 13 Kasım Cuma akşamı Tamirane’yi bir “harikalar diyarına” dönüştürecek.

The Telegraph gazetesi tarafından “Tam anlamıyla eşsiz ve sihirli, İngiliz pop sahnesinin en şahsına münhasır gruplarından biri” olarak tanımlanan sıra dışı İngiliz Lounge-pop grubu The Real Tuesday Weld, kurucusu Stephen Coates’ın çarpıcı sözleri, 1930’ların Swing caz tınıları, 1960’ların Fransız popu, eski sample’lar, ve günümüz electronica’sı ile harmanladığı müzikleriyle dinleyicilerini her daim masalsı ve mutlu bir dünyaya taşıyor…

“At the House of the Clerken well Kid” ve “I Love London” gibi parçalarıyla bilinen, 1999’dan bu yana çıkardıkları on’un üzerinde single, beş albüm ve birçok sanat/film projesiyle sadık bir hayran kitlesine sahip olan grubun, The Tiger Lillies ve Cibelle gibi isimlerle kapsamlı ortak çalışmaları da var. Grubun her canlı performansına özel film ve animasyonlar eşlik ediyor.

Gece, 23:00’de Lounge müziğin İstanbul’daki önemli dj’lerinden Mr. No Name’in DJ seti ile başlıyor. Gece saat 00:00’da ise; vokal, sample ve elektronik altyapılarda Stephen Coates, klarnette Jacques Van Rhijn, perküsyonda Jed Woodhouse, gitarda Clive Painter ve basgitarda Don Brosnan’dan oluşan The Real Tuesday Weld’in canlı performansıyla birkaç saatliğine gerçek hayattan kopup masalsı bir yolculuğa çıkmaya hazır olun!

23:00 Mr. No Name (DJ Set)
00:00 The Real Tuesday Weld (Konser)
01:30 Mr. No Name DJ set

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT