The Renaissance Chill-Out Fest - Ga

Tarihler: 02 Ağustos 2019 Cuma ~ 02 Ağustos 2019 Cuma 02 Ağustos 2019 18:00

Yer: Olympos Babylontown Antalya

Ücret: 3 Gün Kombine - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 2, 2019 ~ Ağu 2, 2019
The Renaissance Chill-Out Fest & Gathering, 2,3,4 Ağustos tarihlerinde Babylontown - Olympos'ta sizlerle...

Full Tatil ve Festival (Kamp + Kombine)
7 Gün Çadır kamp alanı kullanım hakkı
3 Gün festival katılım hakkı
Plaja servis
Sabah kahvaltısı

3 Gün Festival (Kamp+Kombine)
3 Gün Çadır kamp alanı kullanım hakkı
3 Gün festival katılım hakkı
Plaja servis
Sabah kahvaltısı

3 Gün Kombine
3 Gün festival katılım hakkı

Günlük Giriş
Günlük bilet üzerinde belirtilen tarihte, yalnızca bir kereye mahsus olarak festival alanına giriş ve etkinliklere katılım hakkı sağlar.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - 18 Yaş sınırı vardır - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek koşulu ile etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.- PDF Bilet uygulaması vardır.Biletinizi yazdırmayı unutmayınız !- Kombine + Kamp bileti satın alan katılımcılar,organizatör ekibinin belirlediği çadır alanlarını kullanmakta zorunludur.- Günlük bilet ve Kombine bilet sahiplerinin kamp alanına girişleri yasaktır.- Festival biletlerinin iade edilmesi veya festival biletlerinde değişiklik yapılması mümkün değildir.- Organizatör, festival programında ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Festival biletinin kaybolması veya çalınması, alıcı sorumluluğundadır. Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi mümkün değildir.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (parfüm, böcek ilacı vb.), silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır. Ayrıca yanınızdagetirmeyi planladığınız tek ve/veya sigara paketleri festival alanına alınmayacak olup güvenlikler tarafından toplanacaktır.- Festival alanında ateş yakmak kesinlikle yasaktır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT