The Ringo Jets

Tarihler: 28 Ocak 2014 Salı ~ 28 Ocak 2014 Salı 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 22.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2014 ~ Oca 28, 2014
The Ringo Jets

İstanbullu rock'n roll grubu The Ringo Jets, 28 Ocak'ta uzun bir bekleyişin ardından karşınızda olacak.

'Kemerlerinizi bağlayın: The Ringo Jets kalkış için hazırdır… 

Evet, beklediniz beklediniz ama beklediğinize değdi… The Ringo Jets’in uzun süredir beklenen ilk uzunçalar’ı 2014 ile birlikte huzurlarınızda. Bilmeyenler için hatırlatmalar şöyle: The Ringo Jets İstanbullu bir rock'n roll grubudur; biraz gürültülüdür... 

İlla bir “estetik” belirtmek lazımsa The Ringo Jets'in "zamansız" isimlerden esinlendiğini söyleyebiliriz. Misal: Son House, Howlin’ Wolf, Bo Diddley, The Who, The Sonics, The Kinks... Sonra The Stooges, MC5 ve Black Flag... Ve hatta SS Decontrol, The Gories ve Flat Duo Jets.

Sahnede üç kişiler: iki gitar, bir davul. Dumanı üstündeki ilk uzunçalar albümlerini Milano'nun efsane stüdyosu Officine Meccaniche'de Muse, Franz Ferdinand, Afterhours, Calibro35 gibi gruplarla da çalışmış olan Tommaso Colliva'nın prodüktörlüğünde kaydettiler. Albümde Mauro Refosco (Red Hot Chili Peppers, Radiohead, Thom Yorke) ve Enrico Gabrielli (John Parish, Mariposa, Afterhours, Calibro35) gibi konuklar da var.

Yurt  dışında Glimps (Gent), Primavera Sound (Barcelona), Waves (Vienna) gibi önemli showcase festivallerinde yer alan ilk Türk grup oldular; yurt içinde ise Rock'n Coke, Mono, Newcomers gibi festivallerde “bunlar da kim?” dedirttiler.

2013 karıştı, sevenlerini çok beklettiler… Ama sonunda ilk uzunçalar albümlerini Tantana Records etiketiyle yayınladılar. Çok acayip! Bildiğin rock'n roll... "Çiğ müzik" diyen de var.'

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT