The Rook Room’da Karaoke Geceleri

Tarihler: 22 Kasım 2011 Salı ~ 27 Kasım 2011 Pazar - Saat: 21:00

Yer: The Rook Room

Adres: Meşrutiyet Caddesi 102A Şişhane / Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 00 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2011 ~ Kas 27, 2011

Kısa sürede popüler hale gelen ve iddia ettiği gibi kış sezonuna hızlı giren Şişhane’nin yeni gözdesi ROOK Cafe Bistro Bar, üst katında açtığı The Rook Room ile karaoke gecelerine “Merhaba” diyor.

The Rook Room’da, karaoke partylerinin yanı sıra, küçük gruplar için özel partyler verebiliyor, isterseniz kendi party’nizin DJ’i siz oluyorsunuz…

İstanbul’un nostaljik ve popüler bölgesi Şişhane’de açılan ve son zamanlarda oldukça konuşulan ROOK Cafe Bistro Bar, ödüllü şefi Eyüp Gül’ün elinden çıkan lezzetler ve muhteşem kokteyllerin yanı sıra, üst katında açtığı The Rook Room ile yine çok konuşulacak.

The Rook Room, küçük gruplar halinde eğlence için ideal. Önceden rezervasyonla hizmet verecek The Rook Room’da ister arkadaşlarınızla karaoke yapabilir, ister Rook resident DJ Alain Silifkeli’nin müziği eşliğinde dans ederken Rook’un mutfağından çıkan aperatifler eşliğinde içkinizi içebilir, isterse kendi müziğinizi The Rook Room’da çalıp, kendi partinizin DJi olabilirsiniz.

Arkadaş partileri ve özel günler için kapılarını açan The Rook Room, eğlence severler için Pazar hariç her gün rezervasyon kabul ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT