The Rose Paint It Rose Tour

The Rose Paint It Rose Tour

Tarihler: 23 Şubat 2018 Cuma ~ 23 Şubat 2018 Cuma 23 Şubat 2018 20:00

Yer: Glass Room, Uniq İstanbul

Ücret: VVIP - 330.00 TL Genel giriş - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2018 ~ Şub 23, 2018
The Rose Paint It Rose Tour, 23 Şubat'ta Glass Room, Uniq sahnesinde....

"The Rose, Güney Kore’de daha önce eşi görülmemiş bir İngiliz Pop tarzıyla diğer gruplara oranla büyük bir fark yarattı ve ilk 6 ay içerisinde halk arasında önemli bir popüliriteye ulaştılar.

THE ROSE 2018 PAINT IT ROSE turuyla beraber ilk defa Avrupa’ya açılacaklar. Bu tura katılacaklar çok özel bir zevk alacaklar. Grup bilinen şarkılarının yanı sıra yeni şarkılarını da ilk defa Avrupalı hayranlarına sunacak.

En sevdiği sanatçının konserini talep etmek için hayranlarını bir araya getiren MyMusicTaste, The Rose hayranları desteğiyle turun İstanbul'daki ayağını gerçekleştiriyor. Turu İstanbul’da görmek isteyen ve destekleyen takipçilerimize derin teşekkürlerimizi iletmek için alacakları 2 bileti %20 indirim ile sunacağız.

Eğer hala MyMusicTaste üyesi değilseniz bize katılın http://mmt.fans/oRN7 ve hayranı olduğunuz sanatçının konserini isteyin! Hayalinizdeki konser gerçek olduğunda sizler de çok özel promosyonlardan ve ön satış imkanlarından yararlanın. "

THE ROSE 2018 Paint It Rose Tour in Istanbul!

MyMusicTaste
MyMusicTaste dünyanın herbir yanından hayranları, sanatçıları ve organizatörleri bir araya getirip, herkes için değerli ve anlamlı konserler yaratan, fan odaklı etkinlik yapma servisidir. MyMusicTaste gücü hayranların eline veriyor ve onların istediikleri şehirde görmek istedikleri sanatçıların konser vermelerini sağlıyor.

MyMusicTaste, dünyanın dört bir yanındaki hayranların seslerini bir araya getirme ve yayma göreviyle 52 farklı şehirde, EXO, BTS ve BLOCK B gibi grupların konserlerini başarıyla sundu. Basit bir fikirle MyMusicTaste, 27 milyarlık konser pazarına hayran dostu bir yaklaşımla meydan okuyor. Şu anda www.mymusictaste.com 30’dan fazla ülkede 15 farklı dilde destekleniyor. 

- Konser başlangıç: 20:00 - Etkinlik ayakta düzende gerçekleştirilecektir.- 6 yaşından büyükler bilete tabidir.- 6 yaşından küçükler giremez.- 15 yaş ve altındaki izleyiciler konsere velileri ile katılım sağlayabilirler. Velisi ile konsere katılacak olan izleyicilerin velilerinin de bilet almaları zorunludur. - Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Bu etkinliğin bilet satışı herhangi bir fırsat sitesinde yapılmayacaktır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizatör firma bilet fiyatı ve programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Konser alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Biletinizi etkinlik sonuna kadar saklayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT