The Secret Trio

Tarihler: 28 Eylül 2013 Cumartesi ~ 28 Eylül 2013 Cumartesi 20:30

Yer: İTÜ Maçka Mustafa Kemal Amfisi

Ücret: Tam 28.50 TL Öğrenci 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Maçka Kampüsü, Maçka Cad. Şişli İstanbul

Telefon: 0212 293 13 00

Faks: 0212 240 72 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2013 ~ Eyl 28, 2013

2. Uluslararası Klarnet Festivali, 21 - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında CRR Konser Salonu'nda ve ITÜ M. K. Amfisi'nde gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl Edirne’de ilki gerçekleştirilen ve çok büyük ilgiyle karşılanan Uluslararası Klarnet Festivali’ne bu yıl İstanbul ev sahipliği yapıyor. Henüz ikinci yılında olmasına rağmen festivale inanarak destek veren başta Kral Medya Grubu ve Kültür Bakanlığı olmak üzere birçok değerli kurum, kuruluş ve markanın da katılımıyla İstanbul’da Notist Yapım’ın organizasyonu ve ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı’nın sanatsal danışmanlığında çok renkli bir etkinlik programı gerçekleşecektir. 

The Secret Trio

Festival kapsamında 28 Eylül’de İTÜ Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleştirilecek olan muhteşem gecede The Secret Trio müzikseverlerle buluşacak. “Sarışınım” ve “Vazgeçtim” gibi pek çok bestesiyle tanıdığımız ud ustası Ara Dinkjian, kanunda yarattığı teknik ve üst düzey performansı ile bilinen Tamer Pınarbaşı ve klarnetin tüm dünyada ilgiyle takip edilen genç temsilcisi İsmail Lumanovski’nin biraraya gelerek oluşturdukları The Secret Trio, 2. Uluslararası Klarnet Festivali kapsamında biraraya geliyor. The Secret Trio Balkanların enerjik müziğini, Ortadoğu’nun mistik hüznünü, klasik ve caz müziğinin evrensel motiflerini kendi doğaçlama yetileri ile harmanlayarak müziğin sınırsızlığında buluşuyor. Her biri müzik alanında üst düzey kültür ve yeteneğe sahip olan bu üç müzisyenin birlikteliklerinden doğan bu müzik türü aslında yepyeni bir müzikal anlayışın da ipuçlarını veriyor.

- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT