The Stanley Clarke Band Featuring Hiromi

Tarihler: 08 Temmuz 2010 Perşembe ~ 08 Temmuz 2010 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Arkeoloji Müzesi

Ücret: Biletler: Oturmalı 80, 70 TL / Ayakta 50 TL / Öğrenci 35 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve İKSV merkezi (İstiklal Cad. No:64 Beyoğlu)

Adres: Alemdar Cad. Osman Hamdi Bey Yokuşu Sok. 34122, Sultanahmet / Fatih İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 520 77 40 - 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2010 ~ Tem 8, 2010

Basgitarın dünyaca ünlü ismi Stanley Clarke, geçen yıl Açık Hava`da fırtına gibi estikten sonra bu kez kendi grubuyla İstanbul`da. Gruba, yine festival izleyicisinin yakından tanıdığı önemli bir piyanist, Hiromi eşlik ediyor.

16. Uluslararası İstanbul Caz Festivali`nde kendisi gibi usta iki basçı Marcus Miller ve Victor Wooten`la verdiği unutulmaz konserde hayranlık uyandırıcı performansına tanık olduğumuz Stanley Clarke, sağ el tekniğindeki ustalığı ile dinleyenleri büyülüyor.

Stanley Clarke`a Arkeoloji Müzesi`ndeki bu konserde eşlik edecek olan 30 yaşındaki piyanist Hiromi, ustalıklı tekniği ve enerjik sahne performansıyla tanınıyor. Bestelerinde caz, progresif rock ve klasik müziği bir araya getiren genç sanatçı, 2003 yılından bu yana dünyayı turluyor ve önemli caz festivallerinde konserler veriyor. Hiromi, 2005 yılında 12. Uluslararası İstanbul Caz Festivali`ne de triosu ile katılmış ve çok başarılı bir konser vermişti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT