%100 Metal Sunar: Therion

%100 Metal Sunar: Therion

Tarihler: 14 Ocak 2023 Cumartesi ~ 14 Ocak 2023 Cumartesi 20:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: TAM ₺280,00

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2023 ~ Oca 14, 2023

İsveçli senfonik metal grubu Therion, 14 Ocak'ta KüçükÇiftlik Park'ta fırtına gibi esecek.

Türkiye’de geniş bir hayran kitlesi bulunan İsveçli senfonik metal grubu Therion, KüçükÇiftlik Park’ta hayranlarına metal ziyafeti sunacak. Leviathan II turnesi kapsamında uzun bir aradan sonra İstanbul’a gelmeye hazırlanan Therion, tenor ve sopranolardan oluşan geniş bir koroyla vereceği konserde, metal müzikle senfonik öğelerin, opera tarzında vokallerin ve klasik müzik altyapısının iç içe geçtiği kült şarkılarını göz kamaştıran sahne şovlarıyla seslendirecek. Konser, %100 Metal katkıları, URU ve Vera Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek.

Leviathan II turnesi kapsamında Türkiye’ye gelmeye hazırlanan Therion’un Christofer Johnsson, Thomas Vikström, Nalle “Grizzly” Påhlsson, Christian Vidal ve Sami Karppinen’den oluşan kadrosuyla, KüçükÇiftlik Park’ta hem müzikal hem de görsel bir şölen yaşanacak. Tenor ve sopranoların da sahne alacağı konserde, grubun Rise of Sodom and Gomorrah, Cults of the Shadow, Blood of Kingu, Invocation of Naamah, Black Sun, Wine of Aluqah, The Siren of the Woods, The Invincible, To Mega Therion, Typhoon, A Black Rose, Son of the Sun, The Crowning of Atlantis, Lemuria, Wine of Aluqah, Abraxas, Dies Irae gibi kült şarkılarına muhteşem sahne şovları eşlik edecek.

1987 yılında kurulan Therion metal müzikte senfonik öğeler, opera tarzında vokaller ve Orta Çağ’a özgü koroların uyumunu kullanarak oluşturdukları özgün tarzla müzik dünyasına damga vurdu. Müzikte öz değerlerinden hiçbir koşulda vazgeçmeyen ve kendisini her zaman yeni yollar keşfetmeye zorlayan grubun mimarı Christofer Johnson akla hayale sığmaz bir şey yaratarak yıllar boyunca birçok gruba ilham verdi. Keman, flüt, obua, viyolonsel gibi birçok klasik enstrümanın eşlik ettiği soprano ve tenorlardan kurulu korolar kullanan grup, bugüne kadar 18 stüdyo albümü yayımladı. Therion’un tüm hit şarkılarından oluşan üçlemenin ilk iki albümü “Leviathan I” ve “Leviathan II”, dünya çapında grubun hayranları tarafından büyük coşkuyla karşılandı

Bilet Fiyatları:

Sahne Önü - 467.50 TL Genel Giriş - 330.00 TL

Önemli Notlar:

- 18 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Konser saati 21:30- Organizatör etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizatör, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT