Thieves Like Us

Tarihler: 07 Ocak 2011 Cuma ~ 07 Ocak 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Roxy

Ücret: 20 TL - Öğrenci bileti: 15 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Roxy

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 13 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2011 ~ Oca 7, 2011

07 OCAK CUMA THIEVES LIKE US
Thieves Like Us yeni albümü Again and Again sonrasında ilk kez İstanbul’da!

Daha önce iki kez İstanbul’u ziyarete gelen ve yoğun bir ilgiyle karşılanan Thieves Like Us, yeni albümleri Again and Again sonrasında ilk kez Türkiye’yi ziyaret ediyor. 7 Ocak Cuma gecesi ROXY sahnesinde yer alacak grup, elektronik dance-pop tarzındaki ikinci başarılı albümlerini İstanbul’da tanıtacak.

Thieves Like Us dediğimizde, kendilerini dance-pop müziğe adamış, Almanya ve Fransa’da yaşayan iki İsveçli bir Amerikalı’dan bahsediyoruz. Farklı ülkelerden aldıkları kültürler, Avrupa ve Amerika’nın gece hayatından öğrendikleriyle mükemmel karışımda bir sound oluşturduklarına hiç şüphe yok. 2002 ‘de kurulan ve daha önce ‘Play Music’ albümleriyle karşımıza çıkan grup, yine bu albümden ‘Drugs in my Body’ single’ı ile akıllara kazınmıştı. Grup, eleştirmenlerin övgülerle bahsettikleri albümden her ne kadar çok memnun olmasa da, tüm dünyada ve özellikle Avrupa’da büyük yankı uyandırdı.

‘Again and Again’i çok daha sıcak ve organik bir albüm olarak nitelendiren Thieves Like Us, 7 Ocak Cuma gecesi depresif ama hareketli, Berlin’den ama İsveçli, Fransız ama Amerikanvari dance-pop hikayesini ROXY’de anlatacak!

http://www.myspace.com/thieveslikeus

Kapı açılış: 22:00
Konser/Performans:23:00
Bilet: 20 TL
Öğrenci bileti: 15 TL
Biletler Biletix’te!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT