Thug Life - HipHop R&B Party v.8

Tarihler: 08 Şubat 2019 Cuma ~ 08 Şubat 2019 Cuma 08 Şubat 2019 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 55.00 TL Öğrenci - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2019 ~ Şub 8, 2019

Dans etmekten yorgun düşeceğiniz bir geceye hazır mısınız? İstanbul’un en eğlenceli parti serisi Thug Life, 8 Şubat’ta Studio’da!

2010'lar hip hop'un en önemli isimleri; Drake, Migos, Future, Lil Uzi Vert, Rae Sremmurd, Cardi B gibi isimlerin yanısıra, Beyonce, 50 Cent, Dr. Dre, Eminem, Missy Elliott, Jay-Z, Kanye West ve daha bir çok klasik olmuş hip hop ve RnB müzisyenlerinin en ünlü hit şarkıları ile bol bol dans edilecek bir gece için hazır olun!

22:00 Kapı Açılış

22:00 Da Poet x Kevs

00:00 DJ Big Poppa x DJ Lil Zey

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Öğrenci bileti sınırlı sayıdadır ve Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT