Tindersticks

Tarihler: 27 Mayıs 2016 Cuma ~ 27 Mayıs 2016 Cuma 27 Mayıs 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: Ön Satış1. Kategori - 75.00 TL2. Kategori - 60.00 TL3. Kategori - 45.00 TLGenel Satış1. Kategori - 90.00 TL2. Kategori - 75.00 TL3. Kategori - 60.00 TLKapıda Satış1. Kategori - 100.00 TL2. Kategori - 85.00 TL3. Kategori - 75.00 TL - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2016 ~ May 27, 2016
Melankoliyi notaya dökmesini en iyi bilen gruplardan biri olan Tindersticks, yeni albümü The Waiting Room'un turnesi kapsamında, 27 Mayıs 2016'da Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahne alacak.

Diskografisinde her biri birbirinden değerli 10 stüdyo albümü barındıran, edebi şarkı sözleri ve Stuart Staples'ın eşsiz sesiyle 90'lardan bu yana gündemde kalmayı başaran Tindersticks'in hikayesi 1991 yılında başlıyor. Nottingham'da, ilk olarak Asphalt Ribbons adı altında başlayan İngiliz müzisyenlerin serüveni, alternatif müzik piyasasının manşetine taşınacak Tindersticks ismini 1992 yılında alıyor. 

Sadece alternatif rock başlığıyla sınırlandırılması mümkün olmayan, her albümünde farklı bir kimliğe bürünmesini bilen Tindersticks, eşsiz orkestral düzenlemelerle şarkılarına derinlik katarken, bir yandan da caz ve soul müzik etkileşimlerini sahipleniyor. Stuart Staples'ın Nick Cave, Leonard Cohen ve Ian Curtis semalarında gezinen derin ve vurucu sesi, İngiliz grubun kendine özgü melankolik atmosferiyle birleştiğinde ortaya çıkan formül gerçekten de çok etkileyici. Kariyerinde Curtains ve Waiting for the Moon gibi başyapıtlara imza atan, önemli yayın organları ve müzik eleştirmenlerince alternatif rock tarihinin en başarılı gruplarından biri olarak gösterilen Tindersticks, bir yandan da oldukça güçlü bir canlı performansa sahip.

Tindersticks'i biraz daha yakın çekime alırsak karşımıza çıkan satır başları şunlar oluyor;

- Grubun ismi, Stuart Staples'ın Yunaninstan'daki bir plajda gezinirken bulduğu Alman yapımı kibritten geliyor.
- Ünlü Fransız yönetmen Claire Denis, tam bir Tindersticks fetişisti. Hem de Nenette et Boni, Les Salauds, 35 Shots of Rum, White Material ve Trouble Every Day'in soundtrack'lerini tamamıyla İngiliz gruba emanet edecek kadar…
- İngiliz televizyon dizisi The Sins için Four Tops şarkısı What Is a Man'in harika bir yorumunu kaydettiler.
- Kült televizyon dizisi The Sopranos'un ilk sezonundaki Isabella başlıklı bölümde Tiny Tears isimli şarkılarıyla yer aldılar. Running Wild isimli şarkıları ise, The Blue Comet başlıklı bölümde kendisine yer buldu.
- The Organist Entertains ve Hubbards Hill isimli şarkıları, bir başka HBO dizisi Eastbound & Down'da kullanıldı.

2010'da hayatını kaybeden Lhasa De Sela ve Savages'tan Jehnny Beth'in sesini duyabileceğiniz yeni albüm The Waiting Room'un turnesi kapsamında, Tindersticks'in tarifsiz güzellikteki canlı performansına 27 Mayıs'ta Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde tanıklık edebilirsiniz.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- 8 yaş ve üstü bilete tabidir. 8 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT