Titi Robin Trio

Tarihler: 24 Kasım 2009 Salı ~ 24 Kasım 2009 Salı - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: 22,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Babylon

Adres: Şehbender Sokak No 3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 (Babylon)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2009 ~ Kas 24, 2009
Titi Robin Trio
Angers
24 Kasım 2009 Salı / 21:30

Dünya Müziği camiasında, Akdeniz dünyasının özgür ruhlu müzisyeni olarak tanınan Titi Robin, Oslo’dan Kudüs’e, Delhi’den Paris’e uzanacağı yepyeni turnesi kapsamında İstanbul’da. Çocukluğundan bu yana büyük ilgi duyduğu çingene ve oryantal kültürlerinin etkisinde büyüyen sanatçı, flamenko efsanesi Camaron de la Isla ve Irak’lı ud üstadı Munir Bachir’ın üzerinde yarattığı etki ile müziğe başladı. 1980’lerde ud, gitar ve buzuki konusunda uzmanlaşan Titi Robin’in ilk albümü Luth et Tablâ baskısı bulunmadığı için bugün koleksiyonerlerin gözdesi durumunda. Hameed Khan ve Erik Marchand gibi isimlerle yaptığı çalışmalar sonrasında the Charles Cros Academy büyük ödülünü kazanan Robin, Güney Afrika’dan Avrupa’ya sayısız festivalde sahne aldı. Ud ve buzuki üzerinde emprovize çalışmalarıyla eleştirmenlerin dikkatlerini çeken sanatçı, Gitans’dan sonra hayata geçirdiği Kali Gadji adlı projesiyle ilk kez Fransız rap müziği ile Batı Afrika ritimlerini birleştiren isim oldu. 2002 yılında Manuel Boursinhacs filmi La Mentale’nin müziklerine imza attı. 2004 yılında Naïve etiketi ile yayınlanan toplama albümü Alezane ile 25 yıllık çalışmalarını biraraya getiren sanatçı etnik müziğe yeni tatlar katmayı sürdürüyor. Babylon’da romantik ve gizemli bir doğu gecesine hazır olun!

18 yaş sınırı vardır.
Babylon uygun görmediği kişileri bileti fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT