Toçev Konseri

Toçev Konseri

Tarihler: 09 Şubat 2016 Salı ~ 09 Şubat 2016 Salı 09 Şubat 2016 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Show Center

Ücret: 1. Kategori - 1000.00 TL 2. Kategori - 750.00 TL 3. Kategori - 500.00 TL 4. Kategori - 250.00 TL 5. Kategori - 100.00 TL 6. Kategori - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2016 ~ Şub 9, 2016
Sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri çocuklar için 9 Şubat'ta TIM Show Center'da aynı sahneyi paylaşıyor!

1994 senesinde, 5 çocuğun eğitim hayatını destekleyerek yola çıkan ve 21 senede, 5 milyondan fazla çocuğun hayatına dokunmuş olmanın gururunu yaşayan TOÇEV, harika bir konsere daha imza atıyor.

Usta müzik adamı Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğü, Yıldız futbolcular Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde 9 Şubat 2016 tarihinde TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirilecek özel gecenin sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapacak.

Konserde sahneye; Ayşegül Aldinç, Bülent Serttaş, Candan Erçetin, Funda Arar, Feridun Düzağaç, Fatih Erkoç, İpek Açar, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Nükhet Duru, Nilüfer, Selami Şahin, Ümit Besen, Volkan Konak ve Zara çıkarken, dev sanatçılara; Abdullah Avcı(Antrenör), Burak Yılmaz (Futbolcu), Cüneyt Çakır (Hakem), Çağla Büyükakçay (Tenisçi), Emre Belözoğlu, Eda Erdem Dündar (Milli Voleybolcu), Gökhan Saki (Boksör), Gökhan Töre (Futbolcu), Hidayet Türkoğlu (Türkiye Basketbol Fedarasyonu CEO’su), Kerem Tunçeri (Milli Basketbolcu),  Kenan Sofuoğlu (Milli Motosikletçi), Mehmet Topal (Futbolcu), Neslihan Demir (Milli Voleybolcu), Nuri Şahin (Futbolcu), Olcan Adın (Futbolcu), Semih Saygıner (Dünya Bilardo Şampiyonu),  Serkan Balcı (Futbolcu), Semih Kaya (Futbolcu) ve Volkan Demirel (Futbolcu) gibi sporcularımız eşlik edecek.

Organizasyona bağışlarıyla; Adem Büyük, Arda Turan, Dr. Nevzat Bodur, Mustafa Küçük, Nuri Şahin ve Olcan Adın'ın yanı sıra; sponsor olarak da, Akyürek Technology, Dekorazon, Drape By Gökçe Sürmeli, Develi Restaurant – Nuri Develi, Nilüfer Ambalaj ve Serttaş Bakliyat destek oluyor.

TOÇEV Öğrenim Merkezini hayata geçirerek okuma istekli çocuklara verdiği desteği daha da güçlendirmek isteyen TOÇEV'in bu özel gecesinden elde edilecek gelirin tamamı öğrenim merkezine aktarılacak. TOÇEV, kuracağı öğrenim merkezinde ki; atölye odalarından, kütüphanesine, tiyatro salonundan müzik odasına kadar birçok özel alanda çocukların gelişimine ve eğitimine destek olacak.Siz de bir yandan unutulmaz bir gece geçirirken bir yandan da; TOÇEV Öğrenim Merkezi'ne destek olmak isterseniz 9 Şubat 2016 Salı akşamı saat 21:00 da Maslak TİM Show Center'daki muhteşem konsere şimdiden biletlerinizi alınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT