Tolga Erzurumlu Quintet

Tolga Erzurumlu Quintet

Tarihler: 31 Ekim 2022 Pazartesi ~ 31 Ekim 2022 Pazartesi 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 150 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2022 ~ Eki 31, 2022

Tolga Erzurumlu (piyanist ve besteci) küçük yaşta babasından etkilenerek müziğe ilk adımını atmıştır. Ardından erken yaşta sahne deneyimleri edinip liseye kadar babasıyla çalışmalarına devam etmiştir. Kürşat Öztürk’ün yönlendirmesiyle liseler arası müzik yarışmalarına katılmış ve orkestrasıyla birincilikler elde etmiştir.

Rana Uluçay ile hazırlandığı Doğu Akdeniz Üniversitesi giriş sınavını birincilikle kazanmıştır. Birçok yabancı Piyano öğretmeniyle Klasik Batı müziği bilgisini geliştirmiş ve Caz müziğine olan tutkusunu da aldığı eğitimlerle desteklemiştir. 2007 yılında Avrupa Birliği Bursunu kazanıp bir yıl boyunca caz müzik eğitimi almak için Paris’e gitmiş ve aldığı eğitimi başarıyla tamamlayıp ülkesine geri dönmüştür.

2011 yılına geldiğinde ise kariyerinin en önemli adımını atıp İstanbul’da düzenlenen Akbank Caz Festivali kapsamında düzenlenen yarışJuna katılmış ve ‘En İyi Doğaçlama’ ödülüne layık görülmüştür. 2012 yılında aynı festivalde sahne almış, 2013 yılında ise yine Genç Caz müzisyenleri kapsamında düzenlenen yarışJuna katılarak derece elde etmiştir. Sanatçı, 2014 yılında K.K.T.C Cumhurbaşkanlığı’nın talebi üzerine üç eser bestelemiş ve bu eserleri Cumhurbaşkanlığı’na takdim etmiştir. Aynı yıl İstanbul Caz Festivali’nden aldığı davet üzerine bu festivalde Tolga Erzurumlu Quartet olarak sahne performansı sergilemiştir.

2015 yılında kendi besteleri ve aranjmanlarının yer aldığı “Fingerprints” isimli Caz albümünü müzikseverlerle buluşturan Tolga Erzurumlu’nun bu projesinde ülkemiz müzisyenleri ve birçok yabancı müzisyen yer almıştır.

Tolga Erzurumlu (p),
Anıl Şallıel (ts),
Halil Çağlar Serin (b),
Berke Köymen (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT