Tom Ollendorff Trio

Tom Ollendorff Trio

Tarihler: 06 Haziran 2022 Pazartesi ~ 06 Haziran 2022 Pazartesi 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş 120 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2022 ~ Haz 6, 2022

Gitarist Tom Ollendorff 2016’da Londra’ya taşındığından beri Birleşik Krallık’taki en etkileyici genç jazz müzisyenlerinden biri olmayı başardı. Kendine has sesi, bir gitarist ve besteci olarak çok yönlülüğü ile ileri çıkıyor. Avrupa ve Asya’nın bir çok yerinde sahne alan gitarist Ari Hoenig, Bill McHenry, Jeff Williams, Geoff Simkins, Huw Warren gibi isimlerle çalıştı. Ronnie Scott’s, Glastonbury Festival, Glastonbury Extravaganza, Londra Jazz Festivali ve One Day Jazz Festival gibi etkinlik ve mekanlarda sahne aldı. İlk albümü ”A Song for You” Mayıs 2021’de Fresh Sound Records tarafından piyasaya çıktı. Beste ve aranjmanlardan oluşan albümde uzun süredir beraber çaldığı davulcu Marc Michel ile basçı Conor Chaplin yer alıyor. Trio’su ile yaptığı çalışmalar dışında solo gitar için yaptığı çalışmalardan oluşan bir albüm de bu sene içinde piyasada olacak. Özel ders veren gitarist aynı zamanda Royal Welsh College of Music and Drama’da gitar dersleri veriyor.

Tom Ollendorff (g),
Apostolos Sideris (b),
Efe Oğur (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT