Tom Waits Tribute Night by JazzMatiz

Tom Waits Tribute Night by JazzMatiz

Tarihler: 25 Ocak 2019 Cuma ~ 25 Ocak 2019 Cuma 21.30

Yer: Babylon

Ücret: Tam 45.00 TL Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2019 ~ Oca 25, 2019

Aralık 2013’den bu yana gerçekleştirdikleri “Tom Waits Tribute Night” performansları ile JazzMatiz; Tom Waits'in 69’uncu yaşı şerefine, 25 Ocak’ta konuğumuz oluyor!

“Onu nasıl anlatabiliriz ki; şair, şarkıcı, besteci, aktör, kariyeri boyunca değişen, gelişen ve her defasında daha etkileyici olan müziğiyle Tom Waits’i anlatmamız biraz zor! Gary Graff’ın deyişiyle sesi, ‘bir fıçı burbonda ıslatıldıktan sonra beş ay tütsülenmiş ve ardından da bir arabanın altında çiğnenmiş’ gibidir. Çıkardığı kendine özgü hırıltılı sesler, deneyselliğe olan meyli; blues, caz ve vodvil gibi rock öncesi türlere sevgisi ile Tom Waits, müzik adına sıra dışı bir kişiliktir. Onun şarkıları dinleyenleri için çok özeldir ve her bir dinleyenin kendisini bulduğu özel bir şarkısı vardır.”

JazzMatiz’in, Tom Waits’in özel şarkılarını konuk sanatçılar eşliğinde sevenleriyle buluşturacağı “Tom Waits Tribute Night” için 25 Ocak’ta buluşuyoruz.

Etkinlik Kuralları:
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir.
Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.
İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.
İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT