Tora

Tora

Tarihler: 08 Aralık 2021 Çarşamba ~ 08 Aralık 2021 Çarşamba 21:00

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Genel Satış - 137,50 ₺ Öğrenci - 99,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2021 ~ Ara 8, 2021

Jo Loewenthal, Jai ​​Piccone, Shaun Johnston ve Thorne Davis tarafından kurulan Avustralyalı elektronik müzik grubu Tora, 8 Aralık akşamı % 100 Studio sahnesinde!

Geniş bir müzik yelpazesine sahip, benzersiz ve zarif vokalleri, Radiohead ve James Blake'i anımsatan pürüzsüz katmanlı prodüksiyon ve enstrümantasyonla birleştiren Tora, multi-enstrümantalist, şarkı yazarı ve yapımcıdan oluşuyor. Grup, dijital platformlarda 100 milyondan fazla dinleme elde ederken ayda 1,2 milyon dinleyiciye ulaşıyor.

2020'nin ilk aylarında Byron Bay'den Amsterdam'a uzanan Avrupa ve Amerika’yı kapsayan turneleri COVID-19'un başlaması nedeniyle aniden sona erse de Tora, bu süre içerisinde odağını yaratıcı kalmaya çevirdi. 2020, dünya için benzeri görülmemiş olayların yılıydı. Ancak yine de Tora, uyarlanabilirliğin ve yaratıcılığın gerçek doğasından ilham alarak deyim yerindeyse parlamanın yollarını bulmayı başardı ve üçüncü albümleri A Force Majeure ile dinleyicilerle buluştular. Kendilerine alıştıkları normallikleten kilometrelece uzakta bulan bir grubun özünü yakalayan on bir şarkıdan oluşan A Force Majeure albümü, dinleyicilere yenilenmiş bir bakış açısı sunarken grubun sanatına ve kimliğine dair derin bir anlayışın da kapısını açıyor. Tora grubunun günümüzdeki türünün kesin bir görüntüsü olarak arzı endam eden, A Force Majeure albümleri hem ses, hem his hem de icra açısından daha sofistike, daha olgun ve kesinlikle daha çağdaş.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT