Tosca

Tarihler: 18 Aralık 2010 Cumartesi ~ 18 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Sirkeci Garı

Ücret: Ayakta: 67,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Sirkeci, Eminönü Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2010 ~ Ara 18, 2010

Massive Istanbul sunar.. "Tosca – No Hassle live performed by Richard Dorfmeister & Rupert Huber, visuals by Fritz Fitzke"

Yavaşlayın.. derin bir soluk alın.. Üstün nitelikli ses manzaralarının Viyanalı yaratıcıları, Richard Dorfmeister ve Rupert Huber’ın hayat verdiği Tosca, yeni kavramsal albümleri, No Hassle‘ı sadece özel mekanları tercih ettikleri turneleri kapsamında 18 Aralık 2010 Cumartesi günü Sirkeci Tren Garı ana salonunda, gelenekselin aksine, on altı hoparlörden deneyimleyeceğiniz surround ses kurulumu ve Fritz Fitzke’nin göz algısını büyüleyen görsel yansıtmaları ile İstanbul seyircisinin karşısına çıkıyor.

Kruder & Dorfmeister ile klüp ve festival sahnelerinde görmeye alışık olduğumuz çoklu enstrümantalist Richard Dorfmeister’ı kuyruklu piyano ve synthesizer ile buluşturan bu çok özel çoklu medya ortamı gösterisi, Rupert Huber ile organik bir ses masajı seansına dönüşüyor.

Kruder & Dorfmeister ile bitmek bilmeyen dünya turnesine devam eden Richard Dorfmeister’in, klüp ve festivallerden sakınarak, sadece organik akustiğe ve tarihi özel dokuya sahip mekanları tercih ettiği bu çizgiüstü gösteri, Massive Istanbul tarafından kurulumu gerçekleştirilecek işitsel ve görsel prodüksiyonun ürünü olacak. Bu yatıştırıcı atmosferi kaçırmak istemeyen ayrıcalıklı izleyicilerden biri olmak için 18 Aralık akşamı saat 22:00 de Sirkeci Tren Gar’ında yerinizi alın. Tosca’nın sizi yavaşlatmasını seyredin.

TOSCA
www.tosca-nohassle.com/
www.massiveistanbul.comR

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT