Trakya Müzik Fest - Kombine

Tarihler: 03 Ağustos 2018 Cuma ~ 03 Ağustos 2018 Cuma 03 Ağustos 2018 12:00

Yer: Erikli Plajı

Ücret: Kombine - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2018 ~ Ağu 3, 2018
Trakya'nın en büyük müzik festivali 3-4-5 Ağustos'ta Erikli sahilinde...

3/4/5 Ağustos tarihlerinde Erikli Plajı’nda gerçekleştirilecek olan Trakya Müzik Fest'te sahne alacak olan sanatçı kadrosu belli olmaya başladı. Trakya Müzik Fest kapsamında Kenan Doğulu, Duman, TeomanHaluk Levent, Manga, Manuş Baba, Yeni Türkü, Moğollar, Ceylan Ertem, Cem Adrian, Halil Sezai, Adamlar, Son Feci Bisiklet, Can Kazaz, Oğuzhan Uğur ve İkiye On Kala şu an sahne alması kesinleşen isimler oldu. 

"Deniz, kum, güneş ve birbirinden güzel konserlerle Erikli'nin en güzel günlerinin tadını çıkarmaya, doyasıya eğlenceye ve unutulmaz anlara hazır mısınız? 

Trakya Fest, Edirne Müzik Festivali, Edirne Kültür ve Sanat Festivali gibi birçok festivale imza atan Aziz Gül Organizasyon ve EDN Ajans Organizasyon bu yaz da siz müzikseverleri Erikli sahilinde sınırsız eğlenceye davet ediyor.

3 Ağustos Cuma
Teoman
Halil Sezai
Cem Adrian
Ceylan Ertem
Eypio
Son Feci Bisiklet 

4 Ağustos Cumartesi
Duman
Moğollar
Haluk Levent
Manuş Baba
Adamlar
Can Kazaz

5 Ağustos Pazar
Kenan Doğulu
maNga
Yeni Türkü
Oğuzhan Uğur
Ali Altay
İkiye On Kala

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Festival biletlerinin iade edilmesi veya festival biletlerinde değişiklik yapılması mümkün değildir.- Festival biletinin kaybolması veya çalınması, alıcı sorumluluğundadır. Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi mümkün değildir.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (parfüm, böcek ilacı vb.), silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır. Ayrıca yanınızda getirmeyi planladığınız katlanabilir sandalye ya da şemsiyeler güvenlik tarafından içeri alınmayabilir. - Festival biletini satın alanlar, festival konserlerinin görüntü ve/veya ses kaydından alıntı yapamaz, bu konserlerin ve sanatçıların görüntülerini içeren görsel ve/veya işitsel kayıtları kaydedemez, ses ve görüntü taşıyıcılara ve/veya fonogramlara kayıt ederek çoğaltamaz ve yayımlayamaz ve umuma dağıtamaz, TV kanallarında, internet mecrasında ve GSM operatörleri kanalıyla yayınlanamaz.- Festival alanında ateş yakmak kesinlikle yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT