Trovaores

Tarihler: 31 Ağustos 2021 Salı ~ 31 Ağustos 2021 Salı 31 Ağustos 2021 21:30

Yer: Çeşme Kalesi

Ücret: 1. Kategori - 250.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL İndirimli - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 31, 2021 ~ Ağu 31, 2021

“TROVAORES - Antonio Placer Sextet - Antonio Campos & Rafael Campallo, 34. Uluslararası İzmir Festivali kapsamı'nda 31 Ağustos akşamı  Çeşme Kalesi'nde sahne alıyor...

Trovaores projesi, Flamenko, caz ve şansonların, Grenoble ve Granada’nın karla kaplı dağlarının kalbinden çıkıp bir araya gelişinin hikâyesidir. Antonio Campos  (vokal, cajón), Pablo Suárez (piyano), Juan Antonio Suárez "Canito"(gitar), Jose Luis López (çello), Gabriele Mirabassi (klarnet), Antonio Placer’dan (vokal) oluşan altı müzisyen ve dansçı, Rafael Campallo kurallardan oluşan ama sınırları aşan müzikal bir hikâye anlatmak için büyük bir heyecanla, 31 Ağustos 2021 Salı günü Çeşme Kalesi’nde bir araya gelecektir.

- Konser, pandemi koşullarına göre hazırlanmış, oturma planı ile gerçekleştirilecektir.- Konser süresi boyunca maske kullanımı zorunludur. Maske kullanmamakta ısrar eden katılımcılar salon dışına alınacaktır.- Öğrenci, öğretmen, emekli ve 60 yaş üzeri indirim, sınırlı sayıda ve belirli kategoride bilete uygulanır.- Konserlere katılım yaşı 7 yaş ve üzeridir.- Satın alınan biletlerde iptal iade ve değişiklik yapılmaz.- Organizatör firma katılım şeklini uygun görmediği kişi veya kişileri bilet ücretini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT