Tsar B

Tsar B

Tarihler: 14 Şubat 2020 Cuma ~ 14 Şubat 2020 Cuma 14 Şubat 2020 22:00

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 67.50 TL Ayakta Öğrenci - 50.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2020 ~ Şub 14, 2020
Tsar B, 14 Şubat'ta Salon İKSV'de sizlerle olacak.

kim?

Belçikalı DIY prodüktörü Justin Bourgeus’un R&B projesi.

ne yaptı?
Klasik keman eğitimi aldı, fakat yeraltı müzik dünyası ve dans pistlerinin cazibesine kapıldı. 2016’da kendi adını taşıyan teklisini piyasaya sürdüğünde FKA twigs, Azalia Banks ve MIA ile kıyaslandı. Kendi deyimiyle “gece kadar karanlık bir R&B” yapıyor, dans pisti amatörlerinden profesyonel koreograflara tüm dans tutkunlarını elektronik altyapılı, Ortadoğu nameleriyle bezeli, kimi zaman sert ve öfkeli synth’leriyle harekete geçiriyor. Evi Belçika’daki Pukkelpop ve Brighton’daki Great Escape performanslarıyla yalnızca kulağa değil göze de hitap ettiğini kanıtladı, görkemli vokaliyle dinleyenleri kendine hayran bıraktı. Ünlü koreograf ve dans eğitmeni Alexander Chung’un “Escalate” şarkısına armağanı dans klibi, 20 milyonun üzerinde izlendi. İlk albümü ‘The Games I Played’in arefesinde, 2018’in Aralık ayında ilk Türkiye konseri için Salon’a misafir oldu. Bir konserden fazlası olan müthiş performansı hala akıllarda… Hala akıllardayken de Tsar B bir kez daha Salon’da!

nasıl?
Björk, Grimes ve Rihanna’yı aynı potada eritecek cesaret, muazzam bir femme fatale rehberliğinde yarın yokmuşçasına dans!


- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Yeni üyeliklerde Mavi Lale Kart, 2019-2020 sezonunda Salon İKSV’de sınırlı sayıda 1 bilet alana 1 bilet hediye hakkı sağlıyor. 1+1 kampanya kapsamında Mavi Lale Kart üyelik bedeli 190 TL’dir. Gezgin Salon konserleri ise kampanyaya dahil değil. Ayrıntılı bilgi için info@lalekart.org adresine e-posta gönderebilir veya web sitesinden ziyaret edebilirsiniz.- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez. - Sınırlı sayıda öğrenci biletleri sadece İKSV gişesinden öğrenci kimliği ibrazı ile satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT