Tuborg Gold Amon Tobin'i Sunar

Tarihler: 18 Mayıs 2012 Cuma ~ 18 Mayıs 2012 Cuma - Saat: 21:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 60.00 TL - 50.00 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Küçükçiftlikpark Gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2012 ~ May 18, 2012

Elektronik müzik dehası ve sıradışı yeteneği ile dünyada en fazla ilham alınan ses tasarımcılarından olan prodüktör ve besteci Amon Tobin, Tuborg Gold sponsorluğunda 18 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’ta!

On beş yılı aşkın kariyeri boyunca klasikle fütüristik tarzın derin ve kapsamlı birlikteliğini yarattığı Foley Room, Bricolage, ISAM gibi albümler; Two Fingers, Eskamon projeleri ile birlikte bir neslin en üretken ve etkin elektronik müzik sanatçılarından olmayı başaran Amon Tobin 18 Mayıs’ta DJ Setiyle birlikte İstanbullu hayranlarıyla KüçükÇiftlik Park’ta buluşacak.

Küçük yaşta ailesiyle birlikte Brezilya'dan geldiği İngiltere'de önce hip hop, blues ve caz türleriyle tanışan Amon Tobin daha sonra ilgi duyduğu elektronik müzik ile tüm bu türleri içine alan bir sentez yarattı. Doksanlı yılların ortalarında 9barRecords ve hemen ardından kariyerinin devamı boyunca başlıca sanatçılarından olacağı, türünün en önemli plak şirketi Ninja Tune etiketiyle yayınladığı albümler Brezilyalı müzisyenin yaratıcılığındaki özgünlüğünün kanıtı oldu. Amon Tobin’in müziğindeki iki ana esas olan yenilik ve çeşitlilik, düzenlemelerindeki alışılmadık metotları, onun drum’n bass'ın tek kişilik orkestrası olarak tanınmasını sağladı. Sanatçının Taxidermia, 21, Italian Job, What the #$*! Do We (K)now!? Filmlerinin ve Tom Clancy’s Splinter Cell: Chaos Theory ve Infamous oyunlarının soundtrack albümlerinde imzası bulunuyor.

18 Mayıs, Cuma günü KüçükÇiftlik Park’ta elektronik müziğin sınırlarının ötesine bir yolculuğa hazır olun…

Flatliners:

1998 yilindan beri Ruffkutz ismiyle djlik yapan Ömer Özyılmazel 2005 yılında Flatliners’ı oluşturdu. Mor ve Ötesi, Athena ve Candan Erçetin’e yaptığı remixler dışında İngiltere, Hollanda, Almanya ve Yeni Zelanda plak şirketlerinden bugüne kadar birçok single ve EP yayınladı. Polonya, İngiltere ve Hollanda'da çeşitli gece klüplerinde DJ lik yaptı.

DJ Archetype:

DJ Archetype adıyla Avrupa ve Amerika'da bir çok radyo programında da performans gösteren Salih Topuz, 2012 yılının başında yarattığı ''Sitdownandance'' isimli projesini yılın ortalarına doğru yavaş yavaş gün yüzüne çıkararak İstanbul'un en önemli temsilcilerinden biri olma yolunda hızla ilerlemekte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT